Afiliere CaliVita

 

Avantajele membrilor CaliVita

Independență. Fiecare Distribuitor poate decide de unul singur când și cu cine să lucreze.

Independență materială. CaliVita International oferă tuturor Distribuitorilor săi posibilitatea de a se bucura de independență materială și de a realiza un venit proporțional cu timpul și efortul investit. Realizările deosebite sunt recompensate de Companie cu un venit suplimentar semnificativ.

Succes. CaliVita International le oferă celor mai de succes Distribuitori ai săi atât recompense morale, cât și financiare. Oricine are șansa de a obține succesul și depinde în totalitate de Distribuitori dacă vor valorifica sau nu această șansă.

Muncă în echipă. Distribuitorii Rețelei fac parte din echipa CaliVita, în cadrul căreia își pot face noi cunoștințe și prieteni și au posibilitatea de a-și petrece timpul într-un mod util, interesant și plăcut.

Sănătate. Aceia care îmbrățișează filosofia Companiei fac foarte mult pentru a-și menține sănătatea. Consumul suplimentelor alimentare oferite de CaliVita International constituie o parte integrantă a unui stil de viață sănătos.


»citeste mai mult

Cum castigi din afacerea CaliVita?

1. Marja de 30%.

2. Reducerea 15% Elite.

3. Calcularea platii pe baza punctelor bonus.

4. Sistemul progresiv de recompense.

5. Premiul Manager: 5%

6. Alte premii si recompense.


»citeste mai mult

Cum poti deveni membru distribuitor CaliVita?

1. Pentru a deveni membru (distribuitor) CaliVita trebuie sa faceti o comanda minima de 66 de Puncte Comerciale, adica aproximativ 80 lei (si la aceasta comanda beneficiati de 10% reducere la pretul afisat pe acest site).

Este necesar sa completati formularul de inscriere, prin care sa efectuati comanda minima si sa atasati o copie dupa actul de identitate.

Daca nu aveti posibilitatea de a scana copia dupa actul de identitate, o puteti trimite pe fax, la nr. 0256.208.554

2. Veti primi prin posta un exemplar din Declaratia de afiliere, unde veti regasi CODUL DVS. DE MEMBRU, pe care il veti utiliza in continuare la realizarea comenzilor.

Pentru orice nelamuriri referitoare la modalitatea de inscriere in reteaua CaliVita, apelati la nr. 0740.295.556.


»citeste mai mult

Formular de inscriere

1. Date de contact

Copia dupa actul de identitate trebuie sa nu depaseasca 2MB!

 

2. Produse CaliVita3. Date firma (in cazul in care inscrierea se face ca persoana juridica)
4. Date financiare (necesare pentru incasarea comisionului lunar, dar se pot trimite catre companie si la o data ulterioara)

Persoane din Romania
Persoane din strainatate

*Declar pe propria raspundere ca datele imi apartin si sunt corecte. Firma nu-si asuma raspunderea pentru datele eronate, orice modificare trebuind comunicata personal, in termen de 14 zile de la inscriere.

 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.