Renunţarea la obiceiuri dăunătoare de la vis la punere în aplicare

23 Aprilie 2008
 

Sunt multe persoane care se prezintă la medic pentru a primi ajutor în vederea renunţării la obiceiuri dăunătoare, precum fumatul, consumul de cafea, alcool sau dulciuri, consumul de medicamente sau droguri, sau alte tipuri de dependenţe nocive (de o persoană, de o ocupaţie, de un loc sau un obiect anume). Medicina naturală poate sprijini procesul de îndepărtare a unei dependenţe, tratând în primul rând simptomele de abstinenţă sau de sevraj care pot apare.
În cazul renunţării la fumat, vă recomand două preparate fitofarmaceutice care pot sprijini demersul personal, Antitabac plant şi varianta îmbunătăţită a acestuia (în formulare şi mod de administrare), Nicotan-spray atomizor antitabac (Laboratoarele Plantextrakt). Administrate înainte de a fuma, provoacă dezgustul de tutun (ţigara nu va mai avea aroma obişnuită) şi vă ajută în acest fel să reduceţi progresiv numărul de ţigări consumate.Pe de altă parte, îmbunătăţesc starea de sănătate, afectată de consumul de tutun. Reduc simptomele date de fumat, de tipul: astenie, tuse , tulburări de memorie, tulburări digestive, ameţeli, tulburări oculare, migrene.
Renunţarea la cafea poate fi extrem de dificilă, mai mult decât la fumat sau alcool, pentru că organismul se obişnuieşte cu “doza de energie” pe care i-o furnizează în fiecare dimineaţă această substanţă. Problema mare cu cafeaua este că demineralizează organismul, determină pierderi de calciu şi magneziu prin diureza mai accentuată şi prin eliminările mai intense de scaun. Aşa încât, mai ales la femei, se impune de multe ori o oprire a consumului de cafea. Preparatul Energotonic plus, o linguriţă în apă dimineaţa, poate fi o opţiune bună în vederea trecerii la un regim fără cafea.
În cazul renunţării la alcool, puteţi apela la Antialcool plant care produce dezgustul faţă de alcool si tratează tipurile de tulburări ,mai ales neurologice şi nervoase care apar la alcoolici: tremurături, nervozitate, arsuri digestive etc. Este important de ştiut că produsul poate fi administrat şi “strecurat” în băutură sau în mâncare de către cei apropiaţi, atunci când persoana nu conştientizează importanţa renunţării la consumul de băuturi alcoolice.


 

 
3 Suisses - VIP
Clasificare articol: Gemoterapie
Vezi articole din categoria: Gemoterapie
Vezi stiri din categoria: Gemoterapie
 

Comentarii

Momentan nu exista comentarii adaugate. Fii primul! :)
Folositi formularul de mai jos pentru a trimite un comentariu.


Nume: *

E-mail: *

Comentariul tau: *Captcha* In cazul in care nu puteti citi codul,
click pe imagine pentru a genera un nou cod!
Codul trebuie introdus cu MAJUSCULE!


Comanda online produse Pediakid Hyperclinica Medlife Timisoara

Cele mai cautate produse:

Cauti o farmacie, un spital sau un cabinet medical?

Parteneri

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.