Faviderm sex

Faviderm sex
Pret: 13.00 RON
 
Categorie: Altele
Furnizor: Favisan
Cod produs: -
Descriere:

LIPSA STOC

Mareste afluxul de sange in zona aparatului genital, atat la barbati cat si la femei, fiind un puternic afrodisiac. Faviderm sex- crema solida relanseaza activitatea glandelor sexuale la barbati( creste numarul spermatozoizilor si le imbunatateste mobilitatea. 

 
 
 
 
 


DETOXIFORT

DETOXIFORT

Pret: 38.00 RON
Detalii
 
 
 
L-carnitine 1000

L-carnitine 1000

Pret: 50.00 RON
 
 
GFx 5kg

GFx 5kg

Pret: 225.00 RON
 
 
Protein Low Carb

Protein Low Carb

Pret: 13.00 RON
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.