Faviderm sex

Faviderm sex
Pret: 13.00 RON
 
Categorie: Altele
Furnizor: Favisan
Cod produs: -
Descriere:

LIPSA STOC

Mareste afluxul de sange in zona aparatului genital, atat la barbati cat si la femei, fiind un puternic afrodisiac. Faviderm sex- crema solida relanseaza activitatea glandelor sexuale la barbati( creste numarul spermatozoizilor si le imbunatateste mobilitatea. 

 
 
 
 
 


Glucosamine 500

Glucosamine 500

Pret: 39.00 RON
 
 
Neuro Optimizer 120cps

Neuro Optimizer 120cps

Pret: 220.00 RON
Detalii
 
 
 
True Mass

True Mass

Pret: 210.00 RON
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.