Gemoderivat Extract din seminte de frasin

Gemoderivat Extract din seminte de frasin
Pret: 15.00 RON
 
Categorie: Altele
Furnizor: Plantextrakt
Cod produs: -
Descriere:

LIPSA STOC

Compozitie
-Fraxinus excelsior semi MG=D1
-Organotropism
-Aparat genital masculin.
-Actiune farmacologica
-Afrodiziac.

Indicatii terapeutice
• Tulburari de libidou, impotenta, astenie sexuala, azoospermie, astenispermie, hipogonadism, insuficienta testiculara, senescenta sexuala, sterilitate.

Mod de administrare
Cate 30-50 picaturi ( 1-2 ml ) de 1-2 ori pe zi.

Asocieri
• Betula pubescens si Quercus pedunculata in insuficienta testiculara
• Betula pubescens, Quercus pedunculata si Sequoia gigantea in impotenta
• Betula pubescens, Ficus carica si Sequoia gigantea in sterilitate. 

 
 
 
 
 


OMEGA 3 Capsule

OMEGA 3 Capsule

Pret: 28.00 RON
Detalii
 
 
 
DETOXIFORT

DETOXIFORT

Pret: 38.00 RON
Detalii
 
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.