MACCA

MACCA
Pret: 16.00 RON
 
Categorie: Altele
Furnizor: MERCO/HERBAVIT
Cod produs: -
Descriere:

LIPSA STOC

Tablete masticabile cu gust de scorţişoară
Planta Maca creşte numai în minţii Anzi, la atitudine de peste 3700de metri. Rădăcina de Maca conţine proteine cu funcţii enzimatice, precum şi diferiţi aminoacizi şi alţi nutrienţi valoroşi. În Spania, planta Maca este cunoscută ca o "porţiune magică a iubirii", inca din secolele 16-17
Compozitie: 53% pudră de rădăcină de Maca, pudra de tobinambur, pudră de cacao degrasată, scorţişoară
Administrare: se mestecă 2 tablete de trei ori pe zi. 

 
 
 
 
 


AKG 1000 L-Arginine

AKG 1000 L-Arginine

Pret: 57.00 RON
 
 
Xplode

Xplode

Pret: 75.00 RON
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.