Maraton Forte

Maraton Forte
Pret: 180.00 RON
 
Categorie: Altele
Furnizor: Parapharm Plus
Cod produs: -
Descriere:

LIPSA STOC

Acţiune: Revigorant sexual; Senzaţie de tinereţe; Măreşte apetitul sexual; Produce erecţii ferme; Asigură plăcere sexuală superioară
Ingrediente: Extract de Muira puama 10:1, extract de Catuaba 1:1, extract de Ginseng siberian, extract de Guarana 5:1, extract de Tribulus terrestris 10:1, extract de Epimedium, extract de Polygonum multiflorum 10:1.
Administrare: 2 capsule (dar nu mai mult de 4 capsule/zi) cu 2 ore înaintea actului sexual. La administrări repetate, în timp, se obţin efecte net superioare. Atenţie! Produsul este contraindicat la afecţiuni cardiace grave şi în toate cazurile în care efortul fizic este contraindicat!
Prezentare: 20 capsule 

 
 
 
 
 


APA DE ARGINT COLOIDAL

APA DE ARGINT COLOIDAL

Pret: 55.00 RON
Detalii
 
 
 
Omega 3-6-9

Omega 3-6-9

Pret: 51.00 RON
 
 
Gfx-8

Gfx-8

Pret: 87.00 RON
 
 
Wianabol

Wianabol

Pret: 82.00 RON
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.