TOILET CLEANER (946 ml)

TOILET CLEANER (946 ml)
Pret: 43.49 RON
Comanda Comanda
 
Categorie: Altele
Furnizor: CaliVita
Cod produs: CL0005
Descriere:

Dacă v-aţi asigurat deja că organismul dumneavoastră se află în cea mai bună formă graţie produselor CaliVita şi a unui stil de viaţă sănătos, acum este vremea să daţi o înfăţişare nouă şi căminului dumneavoastră cu ajutorul noii noastre game de produse de curăţat ecologice.

V-aţi dori un mediu curat şi sigur pentru familia dumneavoastră?
Vă este teamă că produsele chimice conţinând substanţe sintetice otrăvitoare pot afecta sănătatea familiei dumneavoastră? Nu vă place să folosiţi substanţe nocive, dăunătoare pentru mediul înconjurător? Există o soluţie!

Faceţi-vă apartamentul mai curat şi mai ecologic cu familia de produse CaliClean!

Preocuparea pentru curăţenie şi menţinerea acesteia este veche de când lumea, aceasta fiind nu doar importantă din punctul de vedere al simţului nostru estetic, ci şi necesară din raţiuni de igienă. În lipsa unei curăţenii adecvate a apartamentului, bacteriile şi virusurile se dezvoltă în voie şi pot cauza apariţia unor boli.

Pe de altă parte, grija constantă, aproape maniacă, pentru o curăţenie antiseptică, nu reprezintă nici aceasta o soluţie prea bună, căci un mediu prea steril nu ajută la întărirea sistemului nostru de apărare – mai ales în cazul copiilor – în faţa unui contact cu virusurile şi bacteriile. Calea de mijloc, cea de preferat, este aceea a unei curăţenii uşoare, efectuate însă în mod regulat.

Curat, ecologic, CaliClean!

Familia de produse CaliClean vă ajută să vă păstraţi căminul curat într-un mod uşor şi eficient.
Surfactanţi naturali, pe bază de plante, 100% biodegradabili, şi utilizare simplă!
 

 
 

CaliClean Produs natural de curăţat pentru toaletă – 946 ml, inodor.
Pentru curăţarea vasului de toaletă.
 

Dacă vă gândiţi deja la modalităţile în care puteţi face mai mult pentru viitorul şi sănătatea copiilor şi nepoţilor dumneavoastră, dacă v-ar plăcea să asiguraţi familiei şi animalelor dumneavoastră de companie un mediu curat şi sigur, dacă aţi dori să ţineţi produsele chimice periculoase departe de căminul dumneavoastră, folosiţi gama de produse CaliClean!

Ce anume face ca produsele CaliClean să fie mai bune şi ecologice ?

- Sunt obţinute din substanţe 100% biodegradabile
- Conţin 100% surfactanţi de origine vegetală
- Nu conţin fosfaţi şi dioxină
- Nu conţin materii prime obţinute din substanţe petrochimice
- Nu conţin ingrediente de origine animală
- Nu sunt testate pe animale
- Ambalajul lor este confecţionat din materiale reciclabile
- Parfumurile naturale utilizate sunt conforme cu standardele IFRA (Asociaţia Internaţională a Parfumurilor)
- Toate ingredientele folosite sunt autorizate de Agenţia de Protecţie a Mediului din SUA.

Atenţie!
Deşi sunt ecologice, produsele de curăţat pot provoca iritaţii în contact cu ochii sau gura. A nu se păstra la îndemâna copiilor! În caz de contact cu ochii: clătiţi cu apă din abundenţă timp de 15 minute, apoi cereţi sfatul unui medic! În caz de ingestie: nu vă autoprovocaţi voma, ci beţi un pahar cu apă şi luaţi legătura cu medicul dumneavoastră.

 

 
 
 


Amino X

Amino X

Pret: 100.00 RON
 
 
Taurine

Taurine

Pret: 24.00 RON
 
 
Ganoderma Dacia Plant

Ganoderma Dacia Plant

Pret: 30.00 RON
Detalii
 
 
 
Whey Line Pro Mass

Whey Line Pro Mass

Pret: 47.00 RON
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.