Ultimate V

Ultimate V
Pret: 35.00 RON
 
Categorie: Altele
Furnizor: Ultimate V
Cod produs: -
Descriere:

LIPSA STOC

Ultimate V este alegerea ideala in cazul in care doriti sa va condimentati viata sexuala, sa imbunatatiti rezistenta in timpul unui act sexual sau chiar functia sexuala in general. Dupa numai o ora de la administrarea unei singure pilule veti fi gata pentru a experimenta erectii tari ca piatra, cresterea apetitului sexual,recuperari mai rapide indiferent de numarul actelor sexuale traite. Incredinentele 100% naturale certifica lipsa contraindicatiilor de natura cardio-vasculara, efectele unei pilule mentinandu-se pana la 96 de ore! 

Pret 35 lei/capsula

 
 
 
 
 


Sterol Complex

Sterol Complex

Pret: 49.00 RON
 
 
Pediakid Fer-Vitamines B
 
Pro-STP, 60 tablete

Pro-STP, 60 tablete

Pret: 162.79 RON
 
 
Noni (400 mg), 90 capsule
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.