Pediakid Nez Gorge spray (Nas-Gat)

Pediakid Nez Gorge spray (Nas-Gat)
Pret: 49.00 RON
Comanda Comanda
 
Categorie: Aloe Vera
Furnizor: Pediakid Ingrediente naturale
Cod produs: -
Descriere:

Pediakid Nez Gorge spray (Nas-Gât)

 

Ameliorează confortul respirator în caz de răceală, facilitează evacuarea mucozitaților şi calmează durerile de gât. Spray fără gaz propulsor, cu 2 pulverizatoare independente, pentru nas şi găt

 

Pediakid Nez Gorge spray, dispozitiv medical clasa I, conform directivei Europene 93/42CE

 

Detalii produs

 

Ingrediente active 100% naturale, ce ameliorează confortul respirator, facilitează evacuarea mucozitaților şi calmează durerile de gât:
apă distilată de Eucalipt (Eucalyptus Globus) şi Rozmarin (Rosmarinum officinalis), cu proprietăți descongestionante și antiseptice.
apă de mare leger hipertonică, cu sare de mare extrasă din marea moartă, ce atrage mecanic lichidele din mucoase spre exterior, contribuind astel la curățirea căilor aeriene superioare şi la eliminarea germenilor
extract de Echinacea şi Cupru, ce stimuleaza imunitatea
extract de Propolis, cu proprietăți antiinflamatoare și antibacteriene
extract de Aloe Vera, cu efect antiritant şi cicatrizant asupra mucoasei

 

Flaconul dispozitivului Pediakid Nez Gorge spray este securizat pentru a nu permite contaminarea cu germenii proveniți din secrețiile mucoase sau din aerul ambiant.

 

Flacon 20 m

 

Sfaturi de utilizare: A se agita înainte de administrare. A se spală pulverizatoarele cu apă după utilizare.

 

Administrarea pentru nas: poate fi folosit la nou nou nascuți şi la copii mici..

 

Fixați pulverizatorul nazal pe flacon, și pulverizați de două ori în fiecare orificiu nazal. A se repeta administrarea de două sau de trei ori pe zi, timp de 5 zile.

 

Nou născuți şi copiii mici: Curățați nasul copilului în prealabil cu o batistă sau un dispozitiv de aspirat. Culcați copilul pe spate, cu capul pe o parte, și pulverizați în nara de deasupra; întoarceți apoi capul copilului spre partea opusă, și pulverizați în cealată nară. Stergeți apoi nasul cu o batistă

 

Copii care deja ştiu să-şi sufle nasul: după ce copilul îşi sulfă nasul, se administreză 2 pulverizări în fiecare în fiecare nară, de preferabil în timp ce copilul inspiră.

 

Stergeți apoi nasul dacă este nevoie. Aşteptați cel puțin 10 minute înainte de a sulfa din nou nasul.

 

 Administrarea pentru gât: Se face numai începând de la vârsta de 30 luni. Fixați pulverizatorul bucal pe flacon, și pulverizați de două ori în gât; a se repeta administrarea de 3- 4 ori pe zi, timp de 5 zile.

 

Precauții: Produsul este un dispozitiv medical recomandat pentru ameliorarea confortului respirator în caz de răceală. Dacă simptomele persist mai mult de 5 zile sau în caz de febră, consultați medical. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate / alergie la propolis sau la oricare din ingredientele produsului. A nu se utiliza în cadrul unui tratament medical pentru nas sau gât, fără avizul medicului sau farmacistului. A se utiliza numai pe cale topică; în condițille de administrare preconizate, este lipsit de pericol în caz de ingestie. A se evita contactul cu ochii.  Deoarece presiunea spray ului este mare, se recomandă a se pulveriza cu grijă la nou născuți  și copii mici. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se păstra flaconul la adăpost de caldură

 

A se utiliza de preferință înainte de data expirării indicată pe ambalaj, şi în timp de două luni de la prima utilizare .

 

Ingrediente: apă distilată de Eucalipt (Eucalyptus Globus), apă de mare cu sare de mare extrasă din marea moartă; apă purificată, apă distilată de Rozmarin (Rosmarinum officinalis) extract de Echinacea (Echinaceea Augustifolia), extract de propolis; agent vâscozitate: gumă de xantan) conservanț:  sorbat de potasiu, extract de Aloe (Aloe Vera barbadensis) gluconat de cupru; corector de aciditate, acid citric;

 

Referinte: (1) The value of herbal medicines in the treatment of acute non-purulent rhinosinusitis. Results of a double-blind, randomised, controlled trial. Tesche S, Metternich F, et al. Eur Arch Otorhinolaryngol. 2008 Nov;265(11):1355-9. (2) Syed TA, Ahmad SA, et al. Management of psoriasis with Aloe vera extract in a hydrophilic cream: a placebo-controlled, double-blind study.Trop Med Int Health 1996 Aug;1(4):505-9. 

 
 
 
 
 


PASIFLORA

PASIFLORA

Pret: 10.00 RON
Detalii
 
 
 
Beta Caroten

Beta Caroten

Pret: 15.00 RON
Detalii
 
 
 
Liver Aid 100 tablete

Liver Aid 100 tablete

Pret: 186.47 RON
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.