Arginine Plus 100 tablete

Arginine Plus 100 tablete
Pret: 109.73 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: CaliVita
Cod produs: FL0065
Descriere:

Cercetările ştiinţifice au demonstrat că L-arginina, unul dintre aminoacizii esenţiali, întârzie dezvoltarea tumorilor, ajută la detoxifierea ficatului şi, prin stimularea eliberării unui hormon de creştere la nivelul hipofizei, contribuie la menţinerea funcţionalităţii sistemului imunitar. Contribuie, de asemenea, şi la îndepărtarea toxinelor, la procesul de spermatogeneză şi are efecte benefice în tratamentul afecţiunilor aparatului renal. Acest aminoacid este necesar în sinteza proteinelor, colagenului, în creştere şi dezvoltare, în dezvoltarea masei musculare şi reducerea ţesutului adipos şi, de asemenea, în procesul de cicatrizare. În bolile de ficat (ciroză), aportul de arginină are rezultate foarte bune.

Sursele naturale de arginină sunt: seminţele de floarea-soarelui, susanul, pâinea cu tărâţe, orezul brun, făina de ovăz, floricelele de porumb, nucile, deserturile cu gelatină, ciocolata.

În ultimul timp, s-a pus un mare accent pe administrarea argininei sportivilor. Peste 50 de cercetări ştiinţifice confirmă că L-arginina stimulează secreţia hormonului de creştere la toţi subiecţii. În cadrul unui program de cercetare, efectele terapeutice ale acestui aminoacid au fost comparate cu efectele realizate de somatocrinină şi L-dopa. Efectele miraculoase ale acestora asupra unui bolnav incurabil au fost descrise în cartea şi filmul "Treziri", acum câţiva ani. S-a constatat că arginina are aceleaşi efecte, dacă nu mai mari, cu ale celor două substanţe amintite.

De aceea, se preferă administrarea argininei sportivilor, pentru dezvoltarea şi fortificarea ţesutului muscular, precum şi pentru scăderea cantităţii de lipide.

Atenţie!

Produsul nu este recomandat pacienţilor suferind de diabet, deoarece afectează secreţia de insulină. Nu este recomandat în perioada sarcinii şi a alăptării. Persoanele care urmează tratamente cu medicamente precum cele pentru tensiunea arterială, diuretice sau anticoagulante trebuie să ceară sfatul medicului înainte de a lua arginină.

 

 
 

Arginine Plus
Supliment alimentar cu minerale şi aminoacizi

100 tablete = 104 g

O tabletă conţine:
L-arginină 500 mg
Acid alfa-cetoglutaric 50 mg
Mangan (chelatat cu aminoacizi) 600 mcg
Cobalt (chelatat cu aminiacizi) 50 mcg
Variaţia ingredientelor +/- 5%

 

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 1 tabletă pe zi sau în funcţie de recomandări.

 

 

Alte Ingrediente: Stabilizator – celuloză microcristalină; colorant – carbonat de calciu; antiaglomerant – acid stearic; agent de afânare – croscarmeloză sodică; agent de îngroşare – amidon; antiaglomeranţi – stearat de magneziu, dioxid de siliciu; agenţi de glazurare – glazură farmaceutică, talc.................q.s.

 

 
 
 


Pediakid Fer-Vitamines B
 
Xplode

Xplode

Pret: 75.00 RON
 
 
G3300

G3300

Pret: 43.00 RON
 
 
CLORAMINA T

CLORAMINA T

Pret: 20.00 RON
Detalii
 
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.