Cholestone 90 tablete

Cholestone 90 tablete
Pret: 83.39 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: CaliVita
Cod produs: CV0113
Descriere:

În societatea modernă, modul de viaţă necorespunzător, aportul de alimente bogate în grăsimi, predispoziţia genetică, tulburările de metabolism (diabetul, hipercolesterolemia) joacă un rol important în apariţia bolilor cardiovasculare.

Pentru prevenirea acestor boli a fost realizat produsul Cholestone din familia CaliVita.

Componenţii acestui supliment alimentar asigură o scădere a nivelului sanguin de colesterol, şi în acelaşi timp, asigură şi o protecţie antioxidantă.

Uleiul din seminţe de in are în compoziţie acizi graşi cu implicaţii în sinteza prostaglandinelor. Se cunoaşte faptul că prostaglandinele reduc nivelul sanguin al colesterolului şi al trigliceridelor, împiedică agregarea trombocitară, şi astfel scade riscul de ateroscleroză, hipertensiune arterială şi infarct de miocard. Deoarece reduc vâscozitatea sângelui, contribuie la îmbunătăţirea condiţiilor de circulaţie sanguină, crescând aportul de oxigen al ţesuturilor.

Pectina din acest produs este un absorbant enteric pentru lipide.

Usturoiul din compoziţie reduce nivelul sanguin al lipoproteinelor cu densitate mică (LDL), răspunzătoare de formarea ateroamelor şi, în acelaşi timp, contribuie la sporirea cantităţii de lipoproteine cu densitate crescută (HDL), care au efect protector faţă de ateroscleroză. De asemenea, au fost dovedite şi efectele vasodilatatoare şi hipotensoare ale usturoiului. Efectele vasodilatatoare ale usturoiului se manifestă mai ales la nivelul arterelor periferice (cerebrale, retiniene, ale membrelor inferioare). Acţiunea asupra aparatului cardiovascular constă în combaterea tahicardiei şi spasmelor arterelor coronare răspunzătoare de producerea crizelor de angină şi a infarctului de miocard, îmbunătăţind astfel performanţa cardiacă. De asemenea, usturoiul previne formarea cheagurilor şi a trombozei arteriale.

Prin vitamina C, produsul Cholestone ajută la menţinerea integrităţii structurale a capilarelor, accelerează circulaţia sanguină. Vitamina E are, de asemenea, rol în prevenirea aterosclerozei, are efect vasodilatator, este un antioxidant puternic.

Cromul şi lecitina din compoziţie scad colesterolul din sânge, împiedică formarea plăcilor de aterom şi deci a riscului de cardiopatie ischemică şi infarct.

 

 
 

Cholestone
Supliment alimentar cu vitamine, minerale şi alţi nutrienţi

90 tablete = 99 g

O tabletă conţine:
Ulei din seminţe de in 200 mg
Pectină din măr 200 mg
Usturoi 100 mg
Lecitină 100 mg
Vitamina C 60 mg
Vitamina E 10 mg
Crom 50 mcg

 

Alte ingrediente: emulsificator - celuloză microcristalină; stabilizatori - gumă Acacia, acid stearic, stearat de magneziu; antiaglomerant - dioxid de siliciu...............q.s.
Variaţia ingredientelor +/- 5%

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 3x1 tabletă pe zi sau conform recomandărilor.

Notificare MSP / ISPT / Seria AB / Nr. 0115 / 17.07.2008

 
 
 


-

-

Pret: 115.00 RON
Detalii
 
 
 
Xplode plicuri

Xplode plicuri

Pret: 50.00 RON
 
 
Syntha-6 2,29 kg

Syntha-6 2,29 kg

Pret: 230.00 RON
 
 
L-Carnitine 1000mg

L-Carnitine 1000mg

Pret: 65.00 RON
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.