Culevit 180 tablete

Culevit 180 tablete
Pret: 185.93 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: CaliVita
Cod produs: HC0004
Descriere:

Frecvenţa bolilor canceroase este din ce în ce mai mare, acestea constituind astăzi o adevărată problemă de sănătate publică. Ţara noastră se află într-o situaţie nu tocmai bună, situându-se pe unul dintre primele locuri pe plan mondial, ca frecvenţă a proceselor tumorale maligne. Din păcate, în cancer şansele de însănătoşire sunt destul de scăzute, tratamentul este greu de suportat, cu multiple efecte secundare, iar rezultatele nu sunt nici pe departe satisfăcătoare. În toată lumea, oamenii de ştiinţă şi cercetătorii caută cu febrilitate soluţia acestei probleme, medicamentul ,,minune."

După o lungă activitate ştiinţifică, demonstraţii teoretice şi nenumărate experimente, biochimistul maghiar Kulcsar Gyula a dovedit că în organismul nostru există un sistem special de apărare împotriva apariţiei formaţiunilor tumorale. Rezultatele acestui cercetător au avut un mare răsunet în lumea mondială, munca sa fiind apreciată în special în domeniul cercetărilor legate de procesele tumorale.

Se ştie că în organismul uman se formează şi celule alterate, care, în cazul în care ar prolifera haotic, ar duce la apariţia formaţiunilor tumorale. Până acum se considera că sistemul imunitar joacă rolul primordial în lupta împotriva cancerului. Se credea că atunci când sistemul imunitar este slăbit din cauza unor boli sau a unor condiţii de stres, este favorizată înmulţirea celulelor degenerate, crescând, în felul acesta, riscul apariţiei cancerului. Pe de altă parte, din fericire, nu toate proliferările celulare (continuu prezente în organism) duc la formarea de tumori.

S-a dovedit ulterior că această înmulţire a celulelor alterate nu este acceptată ca fiind străină organismului şi nu declanşează o reacţie imună. Un fapt demn de remarcat este că bolnavii infectaţi cu HIV, cu sistemul imunitar compromis, nu dezvoltă mai frecvent procese tumorale, cum ar fi de aşteptat dacă sistemul imunitar ar juca rolul cel mai activ în apărarea împotriva cancerului. Trebuie, deci, să existe un alt sistem de apărare al organismului.

Tendinţa de malignizare se datorează unui metabolism celular specific, diferit de cel al celulelor normale. În timp ce celulele normale utilizează strict numai moleculele de hrană de care au nevoie, celulele canceroase folosesc toată cantitatea de elemente nutritive care le stă la dispoziţie. Acestea au comportamentul mărăcinilor, care se înmulţesc mult mai repede decât iarba sau alte plante, acest lucru fiind posibil numai prin captarea elementelor nutritive destinate plantelor din jur. Acelaşi lucru se poate spune şi despre celulele tumorale. Până la un anumit punct, această caracteristică constituie un mare avantaj pentru celula tumorală; în schimb, lăcomia ei îi poate determina moartea. Prin prelucrarea unei cantităţi prea mari de molecule nutritive, se declanşează un mecanism natural de autodistrugere a acestor celule. Pentru ca acest fenomen să se producă, moleculele nutritive trebuie să fie în permanenţă în cantitate suficientă în sânge.

Care sunt moleculele care pot juca un rol în aceste procese metabolice? Biochimistul Kulcsar Gyula a căutat şi a găsit răspunsul la această întrebare. El a studiat în jur de 100 de molecule existente în sistemul circulator, dintre care numai 16 s-au dovedit a avea efect asupra celulelor degenerate. Printre acestea se găsesc aminoacizi, vitamine şi glucide. Este interesant de remarcat că substanţele componente trebuie să fie într-o anumită proporţie, pentru ca amestecul să fie eficient. De asemenea, acţiunea lor este optimă doar în cadrul acestei mixturi, în timp ce componentele luate separat nu au dovedit vreun efect asupra evoluţiei tumorilor.

Acest amestec dă un anumit semnal celulelor tumorale, declanşând autodistrugerea lor. E asemănător legendarului şnur de mătase care, trimis de către sultan unui supus, îi aducea la cunoştinţă condamnarea la moarte. În urma mai multor experimente, s-a dovedit că amestecul are o acţiune eficientă asupra culturilor de celule tumorale, neavând însă nici un efect asupra celulelor normale.

Conform teoriei biochimistului Kulcsar, ca urmare a unei alimentaţii necorespunzătoare, scade cantitatea unor substanţe din sânge, acestea nemaiputând declanşa autodistrugerea celulelor canceroase. Dacă, însă, asigurăm continuu un aport zilnic corespunzător al acestor substanţe, concentraţia lor sanguină va fi întotdeauna suficientă pentru condamnarea celulelor generate.

După ce practica a demonstrat valabilitatea acestei ipoteze, s-a deschis calea consumului de suplimente alimentare conţinând aceste substanţe. CULEVIT este un produs care, prin efectul său preventiv, intervine în apărarea integrităţii organismului şi contracarează atacurile permanente ale celulelor tumorale. Dacă suplimentăm alimentaţia cu tabletele de CULEVIT, sprijinim mecanismul de apărare descris mai sus, diminuând riscul de apariţie a tumorilor.

Consumul produsului CULEVIT este recomandat tuturor, dar în special persoanelor la care mecanismul de apărare pasivă nu poate funcţiona optim din pricina unor cauze diverse, ca: tulburări digestive, anumite boli, intervenţii chirurgicale, consum de alcool, fumat, stres, cură de slăbire etc.

Atenţie!
CULEVIT este un supliment alimentar şi deci nu poate înlocui nici un medicament şi nici o altă procedură terapeutică!
 

 
 

O tabletă conţine:
Arginină 78,39 mg
Fenilalanină 33,04 mg
Histidină 31,03 mg
Vitamina C 30 mg
Metionină 29,84 mg
Acid malic 23,47 mg
Triptofan 15,32 mg
Adenină 2,26 mg
Tirozină 1,27 mg
Vitamina B6 1 mg
Vitamina B2 0,8 mg
Biotină 0,03 mg
Calorii 4,3 kJ
Carbohidraţi < 1,0 g
Grăsimi 0,0 g
Proteine < 1,0 g
Variaţia ingredientelor +/- 5%

 

Alte ingrediente: emulsificator-celuloză microcristalină; amidon; agent de întărire-stearat de magneziu; antiaglomerant-dioxid de siliciu; stabilizator-polivinilpirolidonă..................q.s.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 3x2 tablete pe zi sau în funcţie de recomandări

 

 
 
 


Smokerade 90 tablete

Smokerade 90 tablete

Pret: 90.04 RON
 
 
Glutamine Fx

Glutamine Fx

Pret: 39.00 RON
 
 
L-Carnitine 100caps 650mg
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.