L-Lysine Plus

L-Lysine Plus
Pret: 82.06 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: CaliVita
Cod produs: CV0162
Descriere:

Lizina sau L-lizina este un aminoacid esenţial, adică este necesar pentru sănătatea organismului, dar acesta nu îl poate produce.

L-lizina trebuie luată din alimente. Aminoacizi precum lizina sunt constituenţi de bază ai proteinelor. L-lizina este importantă pentru o dezvoltare corespunzătoare şi joacă un rol esenţial în producerea carnitinei, o substanţă responsabilă pentru convertirea acizilor graşi în energie şi pentru reducerea colesterolului din sînge. L-lizina ajută la absorbţia calciului şi este vitală pentru producerea colagenului, o substanţă importantă pentru oase şi ţesuturile conjunctive, incluzând pielea, tendonul şi cartilajul. Este necesară pentru susţinerea bunei funcţionări a sistemului imunitar, fiind implicat în producerea anticorpilor. De asemenea, are rol important şi în biosinteza hormonilor şi enzimelor.

Lizina este un aminoacid care împiedică atât reactivarea, cât şi multiplicarea virusului herpetic. Odată ce o persoană a contactat virusul herpetic, acesta rămâne în organism. Chiar dacă herpesul nu este vizibil pe piele, virusul rămâne în stare latentă în sistemul nervos central, unde nu produce leziuni. Când virusul se reactivează, circulă prin nervi pentru a ajunge la suprafaţa pielii. Acesta este momentul când pot fi sesizate primele simptome, după care curând va apărea herpesul.

Deşi majoritatea persoanelor au un aport suficient de lizină din alimentaţie, atleţii, vegetarienii şi veganii (aripa dură a vegetarienilor),  precum şi pacienţii cu arsuri au nevoie de o cantitate mai mare. Se cunoaşte faptul că o cantitate insuficientă de lizină poate cauza oboseală, greaţă, ameţeli, pierderea poftei de mâncare, agitaţie, ochi injectaţi, încetinirea dezvoltării, anemie.

L-Lizina este foarte importantă pentru culturişti şi sportivi de performanţă, deoarece majoritatea îşi suprasolicită musculatura, iar acest aminoacid ajută la recuperarea rapidă după suprasolicitare. Joacă un rol important şi în producerea hormonilor, menţinerea nivelului de azot şi proteine necesare dezvoltării musculare.

Alături de L-lizină, produsul conţine şi vitamina C care, pe lângă biencunoscutele sale proprietăţi antioxidante şi de întărire a sistemului imunitar, contribuie şi la formarea şi menţinerea structurii colagenului, la fel ca şi lizina. Deoarece vitamina C este necesară pentru menţinerea colagenului, deficienţa de vitamina C are ca rezultat  degradarea ţesuturilor conjunctive, ducând la slăbirea anumitor structuri ale organismului. De asemenea, la fel ca şi lizina,  împiedică diferitele virusuri invadatoare să-şi găsească un adăpost în celulele organismului nostru.

L-Lysine Plus de CaliVita® International este un produs care reduce recurenţa infecţiei cu virusul herpes simplex. De asemenea, suplimentul alimentar este important pentru formarea colagenului.

 
 

Mod de administrare: ca supliment alimentar, se consumă 1 capsulă pe zi, sau conform indicaţiilor medicului dumneavoastră.

 
 
 


GEL DE ARGINT CU ALOE SI CATINA
 
Gfx-8

Gfx-8

Pret: 87.00 RON
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.