Liver Aid 100 tablete

Liver Aid 100 tablete
Pret: 186.47 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: CaliVita
Cod produs: FL0073
Descriere:

Ficatul, considerat şi ,,bucătăria magică" a organismului, îndeplineşte numeroase funcţii: este centrul metabolismului glucidic, lipidic şi protidic, are un rol important în reglarea glicemiei (nivelul glucozei din sânge) şi în metabolismul colesterolului (descompunerea colesterolului în acizi biliari). Acizii biliari sunt indispensabili în asimilarea grăsimilor. Sinteza şi catabolismul aminoacizilor se desfăşoară, parţial, tot în ficat. Ficatul poate sintetiza şi anumite proteine (de exemplu hormoni şi anumiţi factori de coagulare). Tot aici sunt neutralizaţi metaboliţii toxici rezultaţi din procesele metabolice sau ajunşi în organism prin aport alimentar.

În perioada fetală, ficatul este un organ hematoformator (formarea sângelui). După naştere, vitamina B12 depozitată în ficat accelerează formarea globulelor roşii. Cantităţile crescute de cupru şi fier din ficat asigură sinteza hemoglobinei. Din aceste motive, bolile hepatice sunt însoţite întotdeauna de o anumită anemie. În ficat se realizează şi transformarea beta-carotenului în vitamina A.

Tulburările funcţionale care însoţesc bolile hepatice influenţează desfăşurarea normală a proceselor amintite mai sus, dar simptomele clinice apar foarte târziu şi doar în cazurile în care leziunile hepatice sunt grave. Ţesutul hepatic intact poate suplini funcţiile ţesutului lezat, dar aceasta nu înseamnă că ficatul este sănătos.

Organismul vine zilnic în contact cu numeroşi factori nocivi, care pot determina leziuni hepatice cronice. Între aceşti factori se află şi medicamentele (administrarea timp îndelungat a unor antibiotice duce la leziuni ale ficatului) ş.a. Se cunoaşte şi efectul nociv al consumului de alcool asupra ficatului. De asemenea, sunt frecvente şi hepatitele produse de diverşi viruşi. Stările de dependenţă (alcoolică, medicamentoasă etc.), intoxicaţiile sau alte afectări hepatice de altă natură, determină perturbarea proceselor metabolice desfăşurate în ficat şi pot duce la dezvoltarea steatozei, urmată de ciroză. Apar tulburări în ureogeneză, având ca şi consecinţă creşterea nivelului de amoniac în sânge (amoniemie). Valorile deosebit de mari ale amoniemiei conduc la forme grave de intoxicaţii, cu afectarea metabolismului energetic şi a activităţii cerebrale. Din aceste motive, amoniemia trebuie menţinută în limite normale.
Având în vedere faptul că organismul uman este deseori expus agresiunii unor agenţi nocivi care afectează ficatul, este indicată folosirea unor produse hepatoprotectoare. Cel mai adecvat în acest sens este Liver Aid - un produs realizat şi experimentat de specialiştii firmei 4Life.

Aminoacizii din compoziţia produsului Liver Aid, în special metionina, neutralizează metaboliţii toxici din organism (de exemplu radicalii liberi), asigurând astfel o bună funcţionare a celulei hepatice. Radicalii liberi pot fi neutralizaţi şi de L-cisteină, administrată concomitent cu alţi antioxidanţi (de exemplu seleniu). L-cisteina protejează celulele hepatice faţă de acţiunea dăunătoare a unor radiaţii, creşte capacitatea de apărare a ficatului şi a creierului faţă de acţiunea nocivă a alcoolului şi fumului de ţigară. Asociată cu arginina, asigură funcţia de detoxifiere a ficatului. Arginina şi ornitina contribuie la eliminarea amoniacului format în organism. Acţiunea hepatoprotectoare a argininei şi ornitinei este indispensabilă în zilele noastre, când mediul înconjurător este din ce în ce mai poluat, când oamenii consumă medicamente fără a se gândi la efectele secundare date de acestea, când numărul persoanelor care consumă alcool creşte de la o zi la alta. Cromul şi carnitina, componente ale produsului Liver Aid, prin acţiunea lor lipolitică, asigură desfăşurarea normală a proceselor metabolice din ficat.

Putem concluziona că Liver Aid este un supliment alimentar care protejează ficatul. Consumând sistematic acest produs, omul modern îşi va menţine starea de sănătate. Acest supliment alimentar este recomandat atât pentru prevenirea unor boli, cât şi pentru utilizarea ca adjuvant al tratamentului medicamentos, în cazul unei boli hepatice cronice.


 

 
 

Liver Aid
Supliment alimentar cu aminoacizi, minerale şi extract de silimarină

100 capsule = 90 g

O capsulă conţine:
L-arginină 100 mg
L-cisteină 100 mg
L-ornitină 100 mg
Metionină 100 mg
Acid alfa-cetoglutaric 100 mg
L-carnitină 50 mg
Colină 25 mg
Extract de silimarină 15 mg
Acid alfalipoic 12,5 mg
Crom 25 mcg
Seleniu 10 mcg
Calorii 11,0 kJ
Carbohidraţi 0,0 g
Grăsimi < 1,0 g
Proteine < 1,0 g
 

Alte ingrediente: gelifiant-gelatină; emulsificator-celuloză micro-cristalină; agent de întărire-stearat de magneziu; agent de glazurare-talc.......q.s.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 3-6 capsule pe zi sau conform recomandărilor.

 

 
 
 


Tribulus Terrestris

Tribulus Terrestris

Pret: 35.00 RON
Detalii
 
 
 
BCAA Xtra L-glutamine

BCAA Xtra L-glutamine

Pret: 125.00 RON
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.