Low Deuterium Oxy Crystal (50 ml)

Low Deuterium Oxy Crystal (50 ml)
Pret: 233.02 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: CaliVita
Cod produs: CV0164
Descriere:

Oxigenul şi apa, într-o cantitate şi calitate adecvate, sunt indispensabile pentru viaţa umană. Cu ajutorul lor, organismul şi celulele noastre îşi pot menţine sănătatea şi se pot reface.

Baza vieţii

Din cauza risipei şi a poluării mediului, apa potabilă devine o comoară din ce în ce mai rară; cu toate acestea, ea este indispensabilă vieţii. Apa transportă diferiţi nutrienţi (vitamine, săruri minerale) la celule şi, printre multe altele, participă şi la procesele de respiraţie şi termoreglare.

La fel ca apa, şi oxigenul ne este indispensabil. Oxigenul ajută organismul să îşi refacă şi să îşi menţină un sistem imunitar puternic şi sănătos. Însă în ultimii ani procentul de oxigen din aer este în continuă scădere, prin urmare obţinem o cantitate tot mai mică din acest element.

O cantitate insuficientă de apă de băut, aerul poluat, un mod nesănătos de viaţă, precum şi stresul ce caracterizează societatea modernă a zilelor noastre pot conduce la funcţionarea defectuoasă a organismului.

Cum poate ajuta Low Deuterium Oxy Crystal®?

Low Deuterium Oxy Crystal® este un concentrat de apă sărăcită în deuteriu, structurat magnetic, îmbogăţit cu oxigen stabilizat, care, datorită caracteristicilor sale, poate facilita aprovizionarea cu oxigen a sângelui şi celulelor, poate creşte performanţa organismului, poate induce o stare de bine şi ne poate creşte capacitatea de concentrare.

Structura sa fizică perfect ordonată conferă un plus de energie şi de oxigen; de asemenea, datorită modificărilor structurale ale apei din organism, poate contribui la armonia proceselor fizice şi chimice care au loc în corp.

Apa structurată magnetic are o densitate mai mare decât alte tipuri de apă. Poate creşte stabilitatea şi buna funcţionare a celulelor .

Oxigenul stabilizat îmbunătăţeşte aprovizionarea cu oxigen a celulelor, stimulează metabolismul, energizează corpul, stimulează absorbţia şi utilizarea vitaminelor, mineralelor, extractelor din plante şi creşte performanţa sportivă.

Apa sărăcită în deuteriu poate încetini procesul de diviziune celulară - aşa-numita „îmbătrânire” a corpului - şi poate reduce probabilitatea diviziunii celulare anormale. Consumul sistematic de apă sărăcită în deuteriu, îmbogăţită cu oxigen stabilizat, poate contribui la detoxificarea organismului.

În ce situaţii se recomandă?

  • Când doriţi să vă energizaţi organismul sau să vă îmbunătăţiţi condiţia fizică.
  • Când faceţi munci fizice grele sau practicaţi sistematic un sport.
  • Pe parcursul curelor de detoxificare şi curăţare.
  • Dacă sunteţi expuşi efectelor nocive ale civilizaţiei moderne.

 


 

 
 

Ingrediente Low Deuterium Oxy Crystal®:
Apă purificată sărăcită î deuteriu cu conţinut ridicat de oxigen stabilizat.

Mod de administrare:
Amestecaţi 10 picături într-un pahar de apă de 3 ori pe zi şi consumaţi.

 
 
 


Carnimax 2000

Carnimax 2000

Pret: 32.00 RON
 
 
Thermo Shape 2.0 90caps.
 
G3300

G3300

Pret: 43.00 RON
 
 
MACCA

MACCA

Pret: 16.00 RON
Detalii
 
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.