Oxy Max 60 ml

Oxy Max 60 ml
Pret: 225.68 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: CaliVita
Cod produs: CV0124
Descriere:

Menţinerea homeostazei organismului nostru necesită aproximativ 1000 ml (1 L) de oxigen, care trebuie să ajungă la nivelul fiecărei celulele. Această cantitate de oxigen este asigurată, în cazurile ideale, de oxigenarea corespunzătoare a sângelui. Astăzi însă, ca urmare a tehnologizării societăţii moderne, are loc o limitare crescândă a sursei de oxigen. Dacă, cu o sută de ani în urmă, conţinutul de oxigen al aerului era de 22%, astăzi este, în medie, de 19%, iar în oraşele mari, de numai 12-15%.

Poluarea tot mai accentuată a mediului înconjurător, consumul alimentelor şi al băuturilor prelucrate prin tehnologii moderne (care duc la creşterea conţinutului de substanţe nocive în alimente), stresul, iluminatul artificial, sedentarismul, absenţa exerciţiilor fizice, reduc cantitatea de oxigen care ajunge la celulele organismului. În cazul în care celulele nu sunt "aprovizionate" cu oxigen suficient, acestea se orientează spre o altă sursă de energie, spre metabolismul anaerob, ceea ce conduce la perturbarea procesului metabolic al celulelor.

OxyMax este un supliment de oxigen biologic care conţine oxigen stabilizat. Conţine 240000 de molecule de oxigen la un milion de particule (pentru comparaţie, la apa potabilă această valoare este de 5-7, iar la apa de izvor 10-12). Oxigenul stabilizat este un concentrat electrolitic netoxic, care nu conţine hidrogen-peroxid şi care pune la dispoziţia organismului oxigenul sub formă moleculară.

Oxigenul stabilizat ajută la suplimentarea cu oxigen a ţesuturilor, reîncarcă organismul cu energie, îmbunătăţeşte procesele fiziologice, metabolismul şi circulaţia sanguină, ameliorează simptomele ce derivă din dificultăţile respiratorii. Influenţează benefic absorbţia şi utilizarea vitaminelor, mineralelor, aminoacizilor şi extractelor de plante. Are un efect aerobic pozitiv (creşte capacitatea de asimilare a oxigenului) pe parcursul activităţilor fizice, de aceea se recomandă şi culturiştilor sau sportivilor care doresc să atingă performanţe deosebite.

Conform dr. Parris Kidd, "oxigenul are un rol cheie în funcţionarea corespunzătoare a sistemului imunitar", respectiv în protecţia organismului faţă de diferite boli.


 

 
 

OxyMax
Supliment alimentar cu oxigen stabilizat

60 ml soluţie

Apă de izvor cu conţinut de ioni negativi de oxigen stabilizat 60 ml

Variaţia ingredientelor +/- 5%

 

Mod de administrare: ca supliment alimentar, de 3 ori pe zi, 20 de picături de OxyMax într-un pahar cu apă.

Notificare Nr. 16/29.11.2002
Revizuit la: 27.06.2007

 

 
 
 


LUTEOLIN

LUTEOLIN

Pret: 35.00 RON
Detalii
 
 
 
Creatine 120 tabs

Creatine 120 tabs

Pret: 25.00 RON
 
 
Protein Bar

Protein Bar

Pret: 4.00 RON
 
 
COLESTEROL STOP MEDICER

COLESTEROL STOP MEDICER

Pret: 28.00 RON
Detalii
 
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.