Power Booster (denumire veche Natural HGH Support), 90 tablete

Power Booster (denumire veche Natural HGH Support), 90 tablete
Pret: 128.35 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: CaliVita
Cod produs: CB0002
Descriere:

Hormonul de creştere (engl. HGH Human Growth Hormon) este principalul hormon responabil de creştere în cazul tuturor mamiferelor (incluzând şi omul) şi este asociat cu regularizarea unor procese metabolice, cum ar fi anabolismul şi lipoliza. HGH este un hormon endocrin produs de glanda pituitară (sau hipofiza) din creier. Secreţia hormonului urmează un ritm circadian, fiind secretat în 6-12 pusee pe zi; cea mai mare cantitate este secretată în timpul primelor ore de somn adânc în general, în orele din miezul nopţii.

Secreţia HGH scade odată cu înaintarea în vârstă - fenomen cunoscut sub denumirea de somatopauză. Odată cu acest declin, debutează simptomele îmbătrânirii. De fapt, organismul unei persoane de 60 de ani produce doar o pătrime din cantitatea de HGH de la 20 de ani. Unul dintre cei mai cunoscuţi gerontologi contemporani, dr. Vladimir Dilman de la Institutul de Oncologie din St. Petersburg, a emis Teoria neuro-endocrină a îmbătrânirii. Profesorul consideră că sistemul neuro-endocrin este constituit dintr-o vastă reţea de substanţe chimice care acţionează sinergic pentru reglarea proceselor din organism. Iar acest sistem este controlat de hipotalamus parte a creierului, cu rol important în reglarea superioară a funcţiilor vegetative ale organismului, care este în strânsă corelaţie cu hipofiza.

Deoarece HGH este hormonul „master", atenţia a fost focalizată pe găsirea unor căi pentru a completa HGH, ca metodă eficientă de încetinire a proceselor de îmbătrânire. Deficienţa de HGH la adulţi este asociată cu scăderea densităţii minerale a oaselor (risc de osteoporoză), reducerea mobilităţii, diminuarea funcţiilor cardiace, tulburări cardiovasculare, creşterea ţesutului adipos al organismului, reducerea masei musculare, slăbirea sistemului imunitar etc.

De asemenea, exceptând fazele de stres acut, când secreţia hormonului HGH creşte brusc, în caz de stres cronic se produce exact contrariul. Ori, în zilele noastre, aproape toată lumea trăieşte sub efectul unui anumit tip de stres.

POWER BOOSTER este un supliment alimentar care prin compoziţia sa naturală stimulează secreţia naturală a hormonului de creştere. Nu conţine hormoni sintetici de creştere. În locul acestora, conţine substanţe nutritive importante, capabile să stimuleze glanda pituitară pentru secreţia hormonului de creştere. Dintre aceste substanţe, în compoziţia produsului se regăsesc: arginina, lizina, ornitina, glicina, glutamina, neurotransmiţătorul GABA, care acţionează sinergic cu vitamina C şi B6, crom chelatat, lecitina şi extractul de Vicia Faba Major.

GABA (acidul gama-aminobutiric) face parte din grupa aminoacizilor şi este unul dintre cei mai importanţi neurotransmiţători ai creierului. Ajută la inducerea relaxării şi somnului. Există numeroase studii despre GABA şi efectele acestuia. GABA reduce activitatea neuronilor, prevenind astfel suprasolicitarea acestora. Stimulează creşterea secreţiei hormonului de creştere de către glanda pituitară anterioară printr-un mecanism deosebit de complex. La aceste procese biochimice iau parte nenumăraţi hormoni şi substanţe considerate hormoni (somatocrinina, factor de creştere înrudit cu insulina ILGF-1, somatomedina etc.). L-dopa (L-3,4-dihidroxifenilalanina) este un precursor al hormonilor neurotransmiţători ca dopamina, norepinefrina şi epinefrina. Toţi aceşti hormoni au o acţiune stimulatoare în secreţia HGH.

Vicia Faba Major este una din numeroasele plante cu un conţinut bogat de L-dopa.

Aminoacizii L-arginina, L-ornitina şi L-glicina stimulează, de asemenea, secreţia de HGH. S-a constatat că L-arginina acţionează mai eficient împreună cu L-lizina. Studiile efectuate au demonstrat că prin combinarea L-lizinei cu o formă a L-argininei numită piroglutamat de L-arginină, eficienţa L-argininei creşte de câteva ori.

Vitaminele B6 şi C din compoziţia produsului sensibilizează receptorii periferici de HGH din ţesuturile respective.

Cromul din compoziţie participă la metabolizarea glucidelor şi lipidelor, generează energie.

Toate substanţele enumerate acţionează eficient atât în combinaţia din acest supliment alimentar, cât şi separat. Împreună acţionează sinergic asupra secreţiei intermitente a hormonului de creştere, stimulând puternic secreţia acestuia în timpul nopţii sau ziua, în timpul odihnei.

Lecitina reduce nivelul colesterolemiei prin transformarea lipidelor din sânge într-o formă hidrosolubilă, astfel putând fi uşor eliminate din organism. Prin aceasta, menţine elasticitatea vaselor sanguine, iar pe termen lung, normalizează tensiunea arterială şi, în general, funcţiile cardiovasculare, curăţă pereţii vasculari, fortifică musculatura inimii. De asemenea, lecitina fortifică sistemul nervos, îmbunătăţeşte memoria şi capacitatea de concentrare.

Hormonul de creştere are efecte benefice asupra organismului: îmbunătăţeşte funcţiile cardiace, lipoliza, dezvoltă masa musculară, performanţele, echilibrul electrolitic al organismului, îmbunătăţeşte memoria, libidoul şi fortifică sistemul imunitar.

POWER BOOSTER este un produs modern şi monitorizat, ai cărui componenţi stimulează secreţia endocrină a hormonului de creştere şi astfel nu are nici un fel de efecte secundare şi nu poate fi considerat dopping.

Nu se recomandă utilizarea produsului de către persoanele care suferă de diabet (deoarece hormonul de creştere secretat de organism are efect contrar insulinei), de tulburări hormonale.
 

 
 

Power Booster
Supliment alimentar cu aminoacizi, extract vegetal, lecitină, vitamine şi crom

90 tablete = 77,2 g

O tabletă conţine :
Piroglutamat de L-arginină 133,33 mg
L-lizină HCl 100,00 mg
GABA 100,00 mg
Extract de Vicia Faba Major 83,33 mg
L-ornitină HCl 66,66 mg
Lecitină 61,66 mg
Vitamina C 40 mg
L-glicină 16,66 mg
Vitamina B6 2,00 mg
Crom 4,00 mcg

 

Alte ingrediente: antiaglomerant-fosfat dicalcic; emulsificator-celuloză microcristalină; agenţi de întărire-acid stearic, stearat de magneziu..............q.s.
Variaţia ingredientelor +/- 5%

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 3 tablete pe zi, pe stomacul gol, seara, înainte de culcare sau conform recomandărilor.
Pentru sportivi: se recomandă 3 tablete după fiecare antrenament (maxim 6 tablete-deci 2 antrenamente) şi 3 tablete seara cu o oră înainte de culcare.
Tabletele se consumă pe stomacul gol.

 

 
 
 


Burn Fat gel 200 ml

Burn Fat gel 200 ml

Pret: 79.00 RON
 
 
Visual

Visual

Pret: 15.00 RON
Detalii
 
 
 
Fitness Bar

Fitness Bar

Pret: 3.00 RON
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.