Vein Protex, 60 tablete

Vein Protex, 60 tablete
Pret: 158.54 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: CaliVita
Cod produs: CV0150
Descriere:

Numeroase persoane desfăşoară o activitate care le solicită foarte mult membrele inferioare (de ex. chirurgii, coafezele, vânzătoarele, funcţionarii etc). În urma statului îndelungat în picioare sau jos, membrele inferioare devin îngreunate, dureroase şi umflate.
 

Pe parcursul întregii noastre vieţi, venele lucrează împotriva gravitaţiei. Venele sunt vase care conduc sângele sărac în oxigen de la organe şi ţesuturi către inimă şi plămâni, unde va fi reoxigenat. Acestea se împart în vene profunde şi superficiale (situate sub piele, pe care le vedem). Spre deosebire de circulaţia sângelui în artere, care se produce activ, ca urmare a acţiunii de pompă a inimii, întoarcerea sângelui prin sistemul venos se produce pasiv, fiind facilitată de contracţia musculaturii de la nivelul mâinilor şi picioarelor. Venele sunt prevăzute cu valvule care permit circulaţia sângelui într-un singur sens, de la extremităţi spre părţile superioare ale corpului. În cazul în care tonusul musculaturii netede venoase scade sau este lezat ţesutul conjunctiv, porţiunea de venă situată deasupra valvulei se dilată în asemenea măsură încât valvula nu mai rezistă la presiune.

În fluxul sanguin încetinit, sângele se coagulează şi vasul sanguin se obstruează.
 

Deşi ţinta majorităţii tratamentelor o reprezintă venele superficiale, totuşi reîntoarcerea sângelui de la extremităţi se face prin venele profunde. De aceea, este deosebit de importantă menţinerea stării de sănătate a acestora.
 

Sănătatea venelor poate fi păstrată atât prin acţiuni externe, cât şi interne. Astfel, ca şi acţiune externă se recomandă: un stil de viaţă activ, purtatul de încălţăminte confortabilă, plimbări de câteva minute după o perioadă îndelungată de stat jos, duşuri alternative (rece-cald), masaj uşor, sprijinirea membrelor la o înălţime aflată deasupra restului corpului. Intern, putem „hrăni” venele cu unele substanţe cu acţiune benefică asupra lor.
 

Suplimentul alimentar VeinProteX de CaliVita conţine un amestec de substanţe cu o astfel de acţiune asupra venelor: vitamina C, metil-sulfonil-metan, un complex oligopolimeric de proantocianidine din extract de struguri, rădăcină de ghimbir, extract de turmeric, complex hesperidinic.
 

Principala substanţă activă pentru protecţia venelor o constituie extractul din sâmburi de struguri, care prin componenta ei, complexul oligopolimeric de proantocianidine, contribuie la reducerea permeabilităţii vaselor de sânge, sprijină soliditatea capilarelor şi protejează celulele împotriva radicalilor liberi. Extractul de seminţe de struguri rămâne în organism până la 3 zile şi este de 20 ori mai puternic decât vitamina C şi de 50 ori mai puternic decât vitamina E. Extractul de seminţe de struguri este atât hidro-, cât şi liposolubil, fapt pentru care poate traversa toate tipurile de membrane celulare, oferind protecţie antioxidantă. Complexul oligopolimeric de proantocianidine din extractul de struguri poate reduce durerile de picioare şi edemele.
 

Vitamina C şi complexul de hesperidină au efect antioxidant; vitamina C este vitală pentru sinteza colagenului care stabilizează pereţii venelor, distruge radicalii liberi, inhibă eliminarea compuşilor care induc inflamaţia, iar complexul hesperidinic menţine sănătatea pereţilor capilarelor şi poate reduce umflarea picioarelor datorată retenţiei de lichide.
 

MSM-ul din compoziţia produsului fortifică pereţii vaselor sanguine şi contribuie la ameliorarea simptomelor ce rezultă din existenţa venelor varicoase.


Rădăcina de ghimbir şi turmericul împiedică formarea cheagurilor de sânge şi îmbunătăţesc circulaţia din membrele inferioare şi superioare. De asemenea, au efecte antiinflamatoare, demonstrate pe studii efectuate pe om şi animale.
 

Suplimentul alimentar VeinProteX de CaliVita este recomandat persoanelor a căror profesie necesită statul în picioare sau şederea prelungită sau ale căror picioare sunt expuse unui efort sporit (de exemplu persoanele obeze). VeinProteX este un excelent produs antioxidant care poate ajuta la restabilirea structurii şi funcţiilor venelor.

 
 

VeinProteX
Supliment alimentar cu extracte de plante şi vitamina C
60 tablete = 60,8 g
 

O tabletă conţine:
Vitamina C ...................................................................................250,00 mg
Metil-sulfonil-metan (MSM) .......................................................150,00 mg
Complex oligopolimeric de proantocianidine extrase din seminţe de struguri ................................................100,00 mg (std. 98 % compuşi polifenolici)
Extract din rădăcină de ghimbir ..................................................66,60 mg (std. 70 % gingeroli)
Extract de turmeric .......................................................................50,00 mg (std. 95 % curcuminoide)
Complex hesperidinic ..................................................................15,00 mg
 

Alte ingrediente: emulsificator - celuloză microcristalină, hidroxipropil metilceluloză, hidroxipropil celuloză; agenţi de întărire - acid stearic, stearat de magneziu; antiaglomerant - dioxid de siliciu; colorant natural - clorofilină; colorant mineral - dioxid de titan; agent de glasare - ceară carnuba.................q.s.
 

Variaţia ingredientelor....................................................................+/- 5%
 

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 1 tabletă zilnic sau conform recomandărilor medicului dumneavoastră.


Notificare MS/ISPT/ Seria AB/ nr. 0278/28.10.2009
Data ultimei revizuiri a prospectului: decembrie 2009.

 
 
 


Satieline

Satieline

Pret: 135.00 RON
 
 
Tyrosine 500mg

Tyrosine 500mg

Pret: 39.00 RON
 
 
C-1000 100 tab

C-1000 100 tab

Pret: 59.00 RON
 
 
C-1000

C-1000

Pret: 34.00 RON
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.