Vitamin E 400, 100 caps

Vitamin E 400, 100 caps
Pret: 54.00 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: Biotech
Cod produs: -
Descriere:

PRODUSUL ESTE MOMENTAN INDISPONIBIL

Acest produs vine în sprijinul sistemului imunitar, ajută la buna funcţionare a sistemului cardiovascular şi a sistemului nervos, fiind util şi pentru sănătatea părului şi a pielii. Conservă integritatea membranelor celulelor din organism înlăturând radicalii liberi care distrug membranele.

Mod de administrare : 1 capsulă pe zi.

O cutie conţine 100 de capsule.

 
 
 
 
 


Mumio rasina muntilor x 60

Mumio rasina muntilor x 60

Pret: 46.00 RON
Detalii
 
 
 
CEAI NOAPTE BUNA

CEAI NOAPTE BUNA

Pret: 4.00 RON
Detalii
 
 
 
Whey Protein 4 Kg

Whey Protein 4 Kg

Pret: 257.00 RON
 
 
Hyper Shred

Hyper Shred

Pret: 130.00 RON
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.