Zinc 100

Zinc 100
Pret: 30.00 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: Biotech
Cod produs: 587
Descriere:

Zincul este implicat în metabolismul carbohidraţilor, utilizarea glucozei şi producţia de insulină.
Pentru antrenamentele de durată vă încarcă muşchii cu energie. Este un mineral esenţial implicat în majoritatea proceselor metabolice din organismul uman.
Nu conţine coloranţi artificiali, arome
artificiale, amidon, zahăr, conservanţi, sodiu, grâu, gluten, soia, drojdie, produse lactate sau cereale.

Mod de administrare :
1 tabletă pe zi.

O cutie conţine 100 de tablete. 

 
 
 
 
 


Liquid C + Bioflavonoids
 
Mega Zinc 50 mg 100 tablete
 
Oregano Oil

Oregano Oil

Pret: 107.33 RON
 
 
Detox Pro

Detox Pro

Pret: 58.00 RON
 
 
GFX-8 3kg

GFX-8 3kg

Pret: 144.00 RON
 
 
Krea-Drive PH 11,5

Krea-Drive PH 11,5

Pret: 44.00 RON
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.