33 Vitamins & Antioxydants, rezistență la efort, antioxidant

33 Vitamins & Antioxydants, rezistență la efort, antioxidant
Pret: 117.00 RON
Comanda Comanda
 
Categorie: Altele
Furnizor: STC Nutrition, Nutritie sportiva
Cod produs: 01VIT04
Descriere:

Supliment alimentar pe bază de vitamine, minerale şi plante


Flacon 90 capsule, greutate netă e 43,62g


Protejează celulele împotriva stresului oxidativ, creşte rezistența organismului la efort.


Acțiuni:
- Produs special formulat pe bază de extracte de Ginkgo biloba, afine, frunze de măslin, Rozmarin, semințe de struguri, ce conțin fitonutrienți cu proprietăți antioxidante, precum şi de unele vitamine în cantități semnificative: B2, C, E, şi minerale Cupru, Mangan, Seleniu, ce protejează celulele împotriva stresului oxidativ.
- Vitaminele: B2,B9, B12, şi C, împreună Cupru, Mangan, Seleniu, Zinc, contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar.


Sfaturi de utilizare: 3 capsule pe zi, de preferință la masa de prânz şi cu un pahar de apă. Pentru a obține eficacitatea optimă, se recomandă cure de 30 zile
Produsul poate fi utilizat de adulți și de adolescenți cu vârsta de peste 15 ani.


Precauții:
A nu se lăsa la indemâna și la vederea copiilor mici.
A se păstra în ambalajul originar, la temperatura camerei, la loc uscat şi ferit de surse de căldură.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
A se consuma, de preferință, înainte de sfârşitul lunii menționate pe ambalaj.


Ingrediente:
Capsulă (gelatină, oxid de fier, dioxid de titan), clorură de potasiu, afine (Vaccinium myrtillus), pulbere ; vitamina C, brocoli, pulbere (Brassica oleracea var.italica)( în bază de maltodextrină), Rozmarin frunze, pulbere (Rosmarinus officinalis) ; măslin frunze, pulbere (Olea europaea) ; Ginkgo frunze, pulbere (Ginko biloba), bioflavonoide din citrice, tescovină de struguri (Vinis vitifera) cu conținut ridicat de polifenoli (sulfiți), vitamina E (în bază de dioxid de siliciu), extract de orez fermentat (Oryza sativa; Aspergillus oryzae) cu conținut ridicat de amilază- protează-lactază-lipază-celulază, superoxid dismutază SOD (în bază de lactoză), drojdie de seleniu,
Beta-caroten (în baza de amidon, ulei de porumb, alfa tocoferol), citrat de zinc, vitamina B3, citrat de mangan, vitamina B5, citrat de cupru, licopen; emulsifiant, stearat de magneziu, vitamina B6, vitamina B2, vitamina B1, vitamina B9, iodură de potasiu, molibdat de sodiu, clorură de crom, vitamina B8, vitamina B12

Informatii nutriționale medii per 3 capsule

Afine, pulbere 135 mg
Vitamina C 120 mg (150%*)
Brocoli, pulbere 117 mg
Măslin, frunze 105 mg
Rozmarin, frunze (Rosmarinus officinalis) 105 mg
Ginkgo, frunze (Ginkgo biloba) 105 mg
Lămâie, bioflavonoide 75 mg
Strugure, tescovină 45 mg
Extract de orez fermentat (Oryza sativa ; Aspergillus oryzae) cu conținut ridicat de enzime digestive 30 mg
Superoxid dismutază (SOD) 30 mg
Vitamina PP 16 mg (100 %*)
Vitamina E 12 mg (100 %*)
Vitamina B5 6 mg (100 %*)
Zinc 5 mg (50 %*)
Carotenoizi, furnizând 2,52 mg
Carotenoizi, furnizând 2,52 mg
Betacaroten (Pro-vitamina A) 2,4 mg
Licopen 120 mcg
Vitamina B6 1,4 mg (100 %*)
Vitamina B1 1,1 mg (100 %*)
Vitamina B9 200 mcg (100 %*)
Iod 150 mcg (100 %*)
Vitamina B8 50 mcg (100 %*)
Molibden 50 mcg (100 %*)
Seleniu 50 mcg (90 %*)
Crom 25 mcg (62,5 %*)
Vitamina B12 2,5 mcg (100 %*)
Mangan 2 mg (100 %*)
Cupru 1 mg (100 %*)

*DZR doza zilnică recomandată cf. Directivei 2008/100/EC.

 

Producător: Laboratoires Ineldea, Franța

Notificare SNPMAPS, nr AA 7719 /2014
Deținător notificare si distribuitor: Rovatech-Impex, SRL, Brașov, Strada Livada Vulturului nr10, ap. 21, Jud. Brașov, tel/fax: 0268 320110


Produsele din gama STC sunt fabricate cu ajutorul tehnologiilor avansate, in Franța şi Europa, pornind de la cele mai bune ingrediente şi materii prime existente, care au o trasabilitate perfecta. Ingredientele active sunt combinate de manieră sinergică pentru a obține efectul dorit, şi au o bună biodisponibilitate. Nu conțin substanțe dopante, şi fiecare lot de fabricație este certificat conform normei AFNOR NF V94-001 pentru a putea fi utilizate de sportivii de performanță.


Produsele STC Nutrition sunt fabricate în conformitate cu normele de calitate și control GMP impuse de documentele CE N°178/2002 și N° 852/2004, iar Laboratoarele Ineldea sunt certificate ISO 9001.

 
 
 
 
 


Caffeine POWER

Caffeine POWER

Pret: 20.00 RON
 
 
 Carbomax Energy Power
 
CEAI NOAPTE BUNA

CEAI NOAPTE BUNA

Pret: 4.00 RON
Detalii
 
 
 
Carbomax Energy Power 3kg
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.