BCAA Synergy+, recuperare efort

BCAA Synergy+, recuperare efort
Pret: 119.00 RON
Comanda Comanda
 
Categorie: Altele
Furnizor: STC Nutrition, Nutritie sportiva
Cod produs: 01BCA04
Descriere:

 Supliment alimentar pe bază de aminoacizi cu catena ramificață şi vitamine


Ajută la recuperare după efort, regenerare musculară şi reduce oboseala.


Flacon 120 capsule, greutate netă: e 66,58g


Produs special formulat pe bază de BCAA (aminoacizi cu catena ramificată, elemente constitutive ale muşchilor : leucina, valina şi isoleucina) de glutamină (alt aminoacid cu rol similar), precum şi de unele vitamine în cantități semnificative: B6, B2, şi B12, care contribuie la reducerea oboselii şi extenuării după eforturi fizice prelungite.


Acțiuni:
Curbaturile apar după efort datorită degradării fibrelor musculare în timpul efortului. Aminoacizii cu catena ramificată sunt componente esențiale constitutive ale fibrelor musculare.


Sfaturi de utilizare: 4 capsule pe zi, de preferat seara, înainte de culcare, cu un pahar de apă; sau 2 capsule cu 1 oră înainte de efort, şi 2 capsule la 30 minute după efort.


Pentru a obține eficacitatea optimă, se recomandă cure de 30 zile


Produsul poate fi utilizat de adulți și de adolescenți cu vârsta de peste 15 ani.


Precauții:
A nu se lăsa la îndemana și la vederea copiilor mici.
A se păstra în ambalajul originar, la temperatura camerei, la loc uscat şi ferit de surse de căldură.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
A se consuma, de preferință, înainte de sfârşitul lunii menționate pe ambalaj.


Ingrediente:
BCAA (L-Glutamină, L-Leucină, L-Valină, L-Isoleucină), capsula (gelatină, oxizi de fier, dioxid de titan), stearat de magneziu (agent antiaglomerant), Vitamina B6, Vitamina B2, Vitamina B12

 

Informații nutriționale medii per 3 capsule

BCAA aminoacizi (aminoacizi cu catena ramificată) 1200 mg
furnizând L-Leucină 600 mg
L-Glutamină 600 mg
L-Valină 300 mg
L-Isoleucină 300 mg
Vitamina B2 1.4 mg (100 DZR)
Vitamina B6 1.4 mg (100 DZR)
Vitamina B12 2.5 mcg (100 DZR)

*DZR doza zilnică recomandată cf. Directivei 2008/100/EC.


Producător: Laboratoires Ineldea, Franța


Deținător notificare si distribuitor: Rovatech-Impex, SRL, Brașov, Strada Livada Vulturului nr 10, ap. 21, Jud. Brașov, tel/fax: 0268 320110
Notificare SNPMAPS, nr AA 7613/2014


Produsele din gama STC sunt fabricate cu ajutorul tehnologiilor avansate, in Franța şi Europa, pornind de la cele mai bune ingrediente şi materii prime existente, care au o trasabilitate perfecta. Ingredientele active sunt combinate de manieră sinergică pentru a obține efectul dorit, şi au o bună biodisponibilitate. Nu conțin substanțe dopante, şi fiecare lot de fabricație este certificat conform normei AFNOR NF V94-001 pentru a putea fi utilizate de sportivii de performanță
Produsele STC Nutrition sunt fabricate în conformitate cu normele de calitate și control GMP impuse de documentele CE N°178/2002 și N° 852/2004, iar Laboratoarele Ineldea sunt certificate ISO 9001.


Supliment alimentar pe bază de aminoacizi cu catena ramificață şi vitamine. Ajută la regenerarea musculară şi la recuperarea după efort, reduce oboseala


BCAA STC Nutrition Flacon 120 capsule
BCAA SYNERGY

 
 
 
 
 


Natural Detox 500 ml

Natural Detox 500 ml

Pret: 122.00 RON
 
 
Omega 3 concentrate

Omega 3 concentrate

Pret: 86.05 RON
 
 
Pro Gainer

Pro Gainer

Pret: 52.00 RON
 
 
Power Mins 100 tablete

Power Mins 100 tablete

Pret: 62.24 RON
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.