Pure Creatine Monohydrate, creatina monohidrat pura, 1Kg

Pure Creatine Monohydrate, creatina monohidrat pura, 1Kg
Pret: 260.00 RON
Comanda Comanda
 
Categorie: Altele
Furnizor: STC Nutrition, Nutritie sportiva
Cod produs: 01CMH04
Descriere:

Supliment alimentar pe bază de creatina pură, micronizată


Ajută la creşterea masei musculare, ameliorează puterea musculară şi forța


Greutate netă : 1kg e (333 doze)


Special conceput pornid de la creatina monohidrat pură, micronizată; creatina ajută la creşterea masei musculare, ameliorează puterea musculară şi forța în cazul seriilor de efort intens, de scurtă durată.


Doza zilnică recomandată este de 3 g de creatină

 

Sfaturi de utilizare: 3g de pulbere pe zi (o linguriță) în 1-2 prize, diluată sau amestecată în orice băutura sau aliment (apă, suc de fructe, iaurt), de preferat înainte de antrenament.
Produsul poate fi utilizat de adulți și de adolescenți cu vârsta peste 15 ani.


Precauții:
A nu se lăsa la indemana și la vederea copiilor mici.
A se păstra în ambalajul originar, la temperatura camerei, la loc uscat şi ferit de surse de căldură.
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
Contraindicat în caz de afecțiuni renale (sindrom nefrotic).
A se administra cu prudență copiilor, femeilor însărcinate sau care alăptează, precum şi persoanelor cu risc de boli renale sau diabet.
Poate interacționa cu cafeaua sau cu produsele cu conținut ridicat de cafeină, la administrarea concomitentă.

A se consuma, de preferință, înainte de sfârşitul lunii menționate pe ambalaj.


Ingrediente : creatină pură, micronizată 100%

Informații nutriționale medii/doză 3g

Energie 0 Kcal /0 Kj
Lipide 0 g
din care saturate 0 g
Glucide 0 g
din care zahăr 0 g
Proteine 0 g
Creatină pură micronizată 3000 mg

 

Producător: Laboratoires Ineldea, Franța


Deținător notificare si distribuitor: Rovatech-Impex, SRL, Brașov, Strada Livada Vulturului nr10, ap. 21, Jud. Brașov, tel/fax: 0268 320110
Notificare SNPMAPS, nr AA 7615/2014


Produsele din gama STC sunt fabricate cu ajutorul tehnologiilor avansate, in Franța şi Europa, pornind de la cele mai bune ingrediente şi materii prime existente, care au o trasabilitate perfecta. Ingredientele active sunt combinate de manieră sinergică pentru a obține efectul dorit, şi au o bună biodisponibilitate. Nu conțin substanțe dopante, şi fiecare lot de fabricație este certificat conform normei AFNOR NF V94-001 pentru a putea fi utilizate de sportivii de performanță


Produsele STC Nutrition sunt fabricate în conformitate cu normele de calitate și control GMP impuse de documentele CE N°178/2002 și N° 852/2004, iar Laboratoarele Ineldea sunt certificate ISO 9001.

 

 
 
 
 
 


Crea Shot plic

Crea Shot plic

Pret: 4.00 RON
 
 
Iron Plus 100 tablete

Iron Plus 100 tablete

Pret: 48.28 RON
 
 
PICATURI OCHI AFOMILL REVIGORANT
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.