100% Caseine 2250g

100% Caseine 2250g
Pret: 185.00 RON
Comanda Comanda
 
Categorie: Aminoacizi
Furnizor: Pro Nutrition
Cod produs: 842
Descriere:

PRODUSUL ESTE MOMENTAN INDISPONIBIL

Cazeina este o fosfoproteină liberă sau sub formă de cazeinat de calciu. Proprietatea cazeinei de a elibera aminoacizii lent şi susţinut o transformă într-un nutrient extrem de util. Datorita acestei eliberări susţinute optimizează retenţia şi utilizarea nitrogenului. Este posibil ca acest nutrient să crească concentraţia IGF-1.

Ingrediente: cazeinat de calciu, cacao (pentru aroma de ciocolată), aromă, sucraloză, acesulfam de potasiu, colorant carmin (pentru aroma de cireșe), gumă xantan.

Mod de administrare: Se amestecă 1 măsură (24g) din produsul 100%CASEIN în 200ml apă sau lapte. Se serveşte o porție pe zi înainte de culcare sau oricând pentru a vă satisface necesarul proteic zilnic.

Mod de prezentare: 750gr si 2250gr

 

 
 
 
 
 


Glutamina 400g

Glutamina 400g

Pret: 74.00 RON
 
 
Melatonina

Melatonina

Pret: 8.00 RON
Detalii
 
 
 
BCAA liquid

BCAA liquid

Pret: 96.00 RON
 
 
NONI HAWAII

NONI HAWAII

Pret: 90.00 RON
Detalii
 
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.