Amino 3800 300tab

Amino 3800 300tab
Pret: 122.00 RON
Comanda Comanda
 
Categorie: Aminoacizi
Furnizor: Pro Nutrition
Cod produs: 517
Descriere:

PRODUSUL ESTE MOMENTAN INDISPONIBIL

Te antrenezi din greu, eşti atent la alimentaţie, însă rezultatele întârzie să apară. Soluţia este evidentă: suplimentarea cu aminoacizi. Activitatea fizică crescută necesită mult mai mulţi aminoacizi ca sursă de energie pentru muşchi şi ulterior pentru regenerarea ţesuturilor, decât poţi să ingerezi din alimente. Amino 3800 este exact produsul de care ai nevoie. Este complexul de aminoacizi perfect pentru creşterea masei musculare, în plus conţine proporţia ideală de lactalbumină hidrolizată şi L-ornitină.

Lactalbuminele sunt proteinele din lapte, care conţin toţi aminoacizii necesari oamenilor. Aceste lactalbumine sunt în general obţinute din zer. Zerul este parţial hidrolizat cu scopul de a produce lactalbumine complete care se digerează extrem de uşor. Lactalbumina hidrolizată se absoarbe imediat şi este hipoalergenică.
L-ornitina este un aminoacid neesenţial - induce eliberarea hormonului de creştere, care în schimb ajută metabolizarea grăsimii. Este necesar pentru buna funcţionare a sistemului imunitar şi a ficatului (participând la detoxifierea şi regenerarea ficatului).
Se foloseşte pentru vindecarea şi regenerarea pielii şi ţesuturilor, de aceea se regăseşte în aceste părţi ale corpului.
L-ornitina are rol esenţial şi în ciclul ureic, care permite eliminarea excesului de nitrogen. Este un precursor al citrulinei, prolinei şi acidului glutamic, deci este un intermediar în procesele metabolice.
Administrarea L-ornitinei determină creşterea nivelului de arginină din organism. Între cei doi aminoacizi există o strânsă corelaţie, arginina derivând din ornitină, iar ornitina fiind eliberată la rândul ei din arginină într-un proces continuu. Datorită faptului că sunt atât de strâns legaţi, caracteristicile unuia sunt valabile şi pentru celălalt. În calitate de supliment, ornitina acţionează cel mai bine dacă este luata odată cu arginina.

Ingrediente: Hidrolizat de lactalbumină, L-Ornitină, lubrificanţi (Magneziu Stearat, Acid Stearic).
Mod de administrare: 10 - 15 tablete pe zi. 

 
 
 
 
 


Figure Shaper (60 capsule)
 
HYPER- STRES

HYPER- STRES

Pret: 16.00 RON
Detalii
 
 
 
C-1000

C-1000

Pret: 34.00 RON
 
 
NUTRACOMPLEX

NUTRACOMPLEX

Pret: 50.00 RON
Detalii
 
 
 
CLORAMINA T

CLORAMINA T

Pret: 20.00 RON
Detalii
 
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.