Amino Liquid 50.000 1L

Amino Liquid 50.000 1L
Pret: 84.00 RON
Comanda Comanda
 
Categorie: Aminoacizi
Furnizor: Pro Nutrition
Cod produs: 742
Descriere:

PRODUSUL ESTE MOMENTAN INDISPONIBIL

Nu-ţi poţi imagina antrenamentul fără porţia de aminoacizi, dar uneori tabletele nu sunt o soluţie la-ndemână. Å�tim că nu-i o idee bună să “uiţi” de doza ta de energie şi regenerare, deci îţi rezolvăm noi dilema cu Amino Liquid 50.000 – nu trebuie să înghiţi tablete sau să pregăteşti shake-ul: conţine toţi aminoacizii esenţiali şi ne-esenţiali. Datorită formei lichide, este practică, iar asimilarea aminoacizilor este foarte rapidă.
Vitamina B6 are un rol important în formarea hemoglobinei, în metabolismul aminoacizilor, proteinelor, glucidelor şi lipidelor (îndeosebi al acizilor graşi esenţiali), fiind şi stimulent muscular. Are influenţă benefică asupra pielii, precum şi în procesul de creştere. De asemenea, intervine în mod esenţial în buna funcţionare a sistemului nervos şi a măduvei osoase. Intervine în producerea de globule roşii şi de anticorpi; în controlarea echilibrului sodiului şi potasiului; în sănătatea sistemului muscular şi osos. Participă la metabolismul colesterolului împiedicând depunerea acestuia pe pereţii interiori ai arterelor (arteroscleroza). Influenţează creşterea şi reproducerea.
Colagenul este o proteină esenţială a organismului. Colagenul hidrolizat este un colagen simplu care a fost fragmentat în bucăţi mici de enzime, facilitând astfel digestia şi absorbţia aminoacizilor din colagen la nivelul intestinului. Colagenul hidrolizat ajută la hrănirea ţesuturilor ce conţin colagen: cartilaje, oase, tendoane, ligamente şi piele. Colagenul hidrolizat poate preveni pierderile de apă. Studiile sugerează că poate ajuta în tratamentul bolilor degenerative ce afectează articulaţiile.

Ingrediente: Apă, Hidrolizat de colagen, corector de aciditate (acid citric), Vitamina B6, îndulcitori (ciclamat de sodiu, acesulfam de potasiu, zaharină sodică),
aromă, conservanţi (sorbat de potasiu). Conţine sursă de fenilalanină.

Mod de administrare: 40ml/doză, 1 doză pe zi după antrenament. 

 
 
 
 
 


CreAnabol

CreAnabol

Pret: 67.00 RON
 
 
Omega 3

Omega 3

Pret: 49.00 RON
 
 
Beef Mass 2400g

Beef Mass 2400g

Pret: 108.00 RON
 
 
Vital Woman

Vital Woman

Pret: 91.77 RON
 
 
Calcium D-Glucarate

Calcium D-Glucarate

Pret: 45.00 RON
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.