Carnitine Plus

Carnitine Plus
Pret: 43.00 RON
Comanda Comanda
 
Categorie: Aminoacizi
Furnizor: Pro Nutrition
Cod produs: 513
Descriere:

PRODUSUL ESTE MOMENTAN INDISPONIBIL

Nu-ţi promitem că vei slăbi ca prin minune - efectele asupra organismului ar fi dezastruoase şi ai redobândi kilogramele în timp record - dar îţi putem promite un stil de viaţă sănătos în combinaţie cu Carnitine Plus îţi vor aduce beneficii reale: vei fi mai suplu şi starea generală a sănătăţii se va îmbunătăţii.

L-carnitina, sintetizată din lizină şi metionină, este foarte similară aminoacidului neesenţial carnitină, iar funcţiile sunt aproximativ aceleaşi: metabolizează alimentele în energie. L-carnitina este responsabilă pentru transportarea acizilor graşi în mitocondrii unde vor fi oxidaţi pentru a produce energie. Prin urmare este excelent pentru promovarea arderii grăsimilor contribuind concomitent la creşterea şi dezvoltarea muşchilor. Cercetările arată că reduce senzaţia de foame şi slăbiciune.
Majoritatea cantităţii de iod din organism (30%) este depozitată în glanda tiroida. Iodul este antiaterosclerotic, hipotensor, antitoxic, depurativ şi antisenescent. Contribuie la buna funcţionare a glandei tiroide şi a sistemului nervos, ca şi la diferite reacţii metabolice. Intervine în producerea de energie şi în procesul de creştere.
Cromul are un rol vital în mecanismul natural al organismului, deoarece controlează nivelul glicemiei. Reglementează nivelul de colesterol din fluxul sanguin. Cromul scade grăsimea corporală crescând masa musculară slabă. În cazul sportivilor, lipsa cromului reduce randamentul fizic şi împiedică dezvoltarea musculaturii.

Ingrediente: L-Carnitină, iod, crom picolinat.
Ingrediente inactive: gelatină de vită şi maltodextrină.
Mod de administrare: 1 - 3 caps./zi: cu cel puţin 30 de minute înainte şi imediat după antrenament.  

 
 
 
 
 


PICATURI OCHI AFOMILL REVIGORANT
 
Spirulina Max 60 tablete
 
PN Arginine Capsule

PN Arginine Capsule

Pret: 49.00 RON
 
 
IP6

IP6

Pret: 90.00 RON
Detalii
 
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.