Detox Pro

Detox Pro
Pret: 58.00 RON
Comanda Comanda
 
Categorie: Aminoacizi
Furnizor: Pro Nutrition
Cod produs: 624
Descriere:

PRODUSUL ESTE MOMENTAN INDISPONIBIL

 

Când avem nevoie de Detox Pro?

● corpul nu mai răspunde la regimul alimentar

● progresele nu sunt pe măsura aşteptărilor

● te simţi lipsit de energie

● indigestie

● constipaţie

● abdomen proeminent

● probleme ale pielii

● infecţie cu Candida

 

De ce să alegi Detox Pro?

● pentru că vrei rezultate pe măsura eforturilor

Alimentaţia bogată în proteine este o necesitate pentru orice sportiv. Această alimentaţie implică însă şi acumularea toxinelor, de aceea se recomandă cure de detoxifiere de cel puţin două ori pe an pentru a beneficia la maxim de nutrienţii vitali organismului.

● pentru că vrei masă musculară, nu masă adipoasă

Sănătatea intestinală este considerată cea mai bună cale de a elimina masa adipoasă excesivă. Detox Pro este o sursă excelentă de fibre solubile şi insolubile, care curăţă eficient sistemul intestinal.

● pentru că vrei să fi sănătos

Mediul toxic, sistemul imunitar slăbit, alimentaţia tip fast-food, şi mulţi alţi factori îţi afectează constant organismul. Detox Pro conţine toţi aminoacizii esenţiali şi raportul ideal de acizi graşi esenţiali (omega-3, omega-6, omega-9), este o sursă bună de minerale şi una excelentă de proteine. Consumând Detox Pro te vei simţi mai bine, şi vei arăta mai bine – garantat.

Mod de administrare: Cure de detoxifiere: 3-5 capsule cu 30 de minute înainte de micul dejun şi 3-5 capsule cu 30 de minute inainte de cină. Pentru detoxifiere uşoară se recomandă o cură de 7 zile. Pentru detoxifiere profundă se recomandă o cură de 21 zile.
Constipaţie cronică: 3−5 capsule cu 30 de minute înainte de micul dejun. Se recomandă ca în timpul curelor de detoxifiere să se consume cât mai multă apă. Ingrediente: fibre din seminţe de cânepă. Ingrediente inactive: gelatină.

Mod de prezentare: 210 capsule

 
 
 
 
 


PSYLLIUM LAX

PSYLLIUM LAX

Pret: 35.00 RON
Detalii
 
 
 
Natural Detox 500 ml

Natural Detox 500 ml

Pret: 122.00 RON
 
 
Arginine Plus 100 tablete
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.