L-Carnitine 100caps 650mg

L-Carnitine 100caps 650mg
Pret: 54.00 RON
Comanda Comanda
 
Categorie: Aminoacizi
Furnizor: Pro Nutrition
Cod produs: 512
Descriere:

PRODUSUL ESTE MOMENTAN INDISPONIBIL

L-Carnitina este un aminoacid sintetizat la nivelul ficatului si rinichilor. Reduce masa adipoasă şi ameliorează performanţele fizice (în special în ceea ce priveşte rezistenţa la efort). Facilitează producerea energiei prin arderea grăsimilor astfel economisind o parte din glicogenul muscular. Se foloseşte datorită efectelor sale cardioprotectoare si influenţei benefice asupra profilului lipidic – efect de reducere a nivelului trigliceridelor şi de creştere a nivelului colesterolului HDL (cel “bun”). De asemenea, s-a constatat că L-carnitina are proprietăţi antioxidante. Acetil-L-carnitina, un derivat al carnitinei s-a dovedit a fi un neuroprotector eficient.

Ingrediente: L-Carnitină (sub formă de tartrat).
Ingrediente inactive: gelatină de vită, fosfat tricalcic (E 341).
Mod de administrare: 1 - 2 porţii (2 - 4 caps.)/zi: cu cel puţin 30 de minute înainte şi imediat după antrenament.
Mod de prezentare: 100 capsule.
 

 
 
 
 
 


Noni Liquid

Noni Liquid

Pret: 209.48 RON
 
 
Melatonina

Melatonina

Pret: 8.00 RON
Detalii
 
 
 
Pro Whey

Pro Whey

Pret: 64.00 RON
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.