NO X Pro

NO X Pro
Pret: 45.00 RON
Comanda Comanda
 
Categorie: Aminoacizi
Furnizor: Pro Nutrition
Cod produs: 515
Descriere:

PRODUSUL ESTE MOMENTAN INDISPONIBIL

NO X Pro este un supliment alimentar revoluţionar, care conţine amestecul exclusiv de L-arginină şi L-citrulină, care declanşează producţia oxidului nitric. Acest aspect este foarte important deoarece pe măsură ce înaintezi în vârstă scade producţia oxidului nitric – compusul natural care menţine tinereţea şi flexibilitatea vaselor de sânge.
În cazul în care în arteră se formează o placă de colesterol, deschiderea se îngustează, fluxul sanguin scade, sau poate fi chiar blocat de un cheag, cauzând atac de cord.
Oamenii de ştiinţă au descoperit, că oxidul nitric dilatează sau extinde arterele şi regulează activitatea celulară în tot organismul. Producţia de oxid nitric îmbunătăţeşte circulaţia spre organele vitale, incluzând inima şi creierul. Ultimele descoperiri legate de oxidul nitric au condus cercetătorii la crearea produsului NO X Pro
NO X Pro menţine tinereţea arterelor, protejează sănătatea cardiovasculară şi intârzie îmbătrânirea. Prin nutriţia vasculară creşti producţia de oxid nitric, care „antrenează” sau extinde vasele de sânge, crescând elasticitatea tinerească. În plus oxidul nitric este un mesager biologic important, care are nenumărate beneficii la nivel celular, îmbunătăţind circulaţia, activitatea sistemului nervos şi imunitatea. Oxidul nitric influenţează practic activitatea fiecarui organ din corp (plămâni, ficat, rinichi, stomac, creier şi desigur inima).
Nutriţia face diferenţa: Mişcarea şi unele alimente promovează producţia oxidului nitric, însă este destul de dificil să ingerezi cantitatea necesară de L-arginina doar din alimente. În schimb NO X Pro asigură cantitatea esenţială de oxid nitric într-un mod natural, fără efecte negative.

L-arginina - este un aminoacid important pe care organismul îl foloseşte la formarea proteinelor şi la consolidarea sistemului imunitar.
L-arginina este folosită ca tratament naturist în: boli hepatice, boli renale, boli cardio-vasculare, impotenţa sexuală la bărbat, sistem nervos, glanda pituitară, distrofia musculară, diabet, cancer.
Arginina grăbeşte refacerea organismului şi intervine în procesul de cicatrizare după intervenţii chirurgicale, traume fizice şi răni - prin stimularea biosintezei de colagen. Stimulează formarea eritrocitelor - în anemie, formarea de limfocite T - în imunitate deficitară. L-arginina stimulează producerea oxidului nitric - NO - unul din cei mai importanţi transmiţători chimici din organism şi care joacă un rol esenţial în multe procese fiziologice.

Producţia oxidului nitric:
- Menţine vasele de sânge tonifiate, flexibile şi tinere pentru a îmbunătăţii activitatea vasculară.
- Promovează un sistem cardiovascular sănătos.
- Intensifică fluxul sanguin pentru a sprijinii inima, creierul şi alte organe.
- Încetineşte impactul vârstei asupra sănătăţii pentru o performanţă superioară.

Studiile au arătat că, odată consumată, citrulina este transformată în arginina, aminoacid esenţial, prin reacţia unor anumite enzime.
Reacţia citrulină-arginina previne bolile cardiace, întăreşte sistemul imunitar şi este benefică celor ce suferă de obezitate şi diabet. Pe de altă parte, arginina relaxează vasele de sânge şi tratează disfuncţiile erectile. Arginina îmbunătăţeşte circulaţia ureei, înlăturând substanţele toxice din corp.
Citrulina DL malat este o formulă îmbunătăţită - din punct de vedere al absorbtiei - a citrulinei. Malatul, o sare sau ester al acidului malic, este un intensificator al moleculelor de energie prin metabolism aerobic.
Ingrediente: L-Arginina, L-Citrulina DL Malate
Ingrediente inactive: maltodextrina, capsule de gelatina
Mod de administrare: Se administrează 2 capsule pe stomacul gol dimineaţa şi 2 capsule înainte de antrenament.

 
 
 
 
 


Pediakid Bebe Gaz

Pediakid Bebe Gaz

Pret: 40.00 RON
 
 
Resveratrol Plus

Resveratrol Plus

Pret: 158.67 RON
 
 
MagneZi B6

MagneZi B6

Pret: 71.29 RON
 
 
Creatine Fx 15g

Creatine Fx 15g

Pret: 29.00 RON
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.