PN Arginine Capsule

PN Arginine Capsule
Pret: 49.00 RON
Comanda Comanda
 
Categorie: Aminoacizi
Furnizor: Pro Nutrition
Cod produs: 467
Descriere:

Arginina este un aminoacid esenţial, vital pentru formarea proteinelor şi consolidarea sistemului imunitar. Deşi se poate consuma prin intermedial alimentelor, suplimentarea accelerează procesul dezvoltării musculare. Organismul transformă arginina în oxid nitric, dilatând vasele de sânge şi stimulează fluxul sanguin. Astfel irigă mai eficient ţesuturile cu oxigen, nutrienţi, contribuind şi la creşterea nivelului de testosteron. Arginina sprijină regenerarea după antrenament, dar este eficientă şi în procesul de refacere după boli sau traume fizice. Din acest motiv se utilizează şi ca tratament naturist pentru numeroase afecţiuni.

Ingrediente: L-arginină. Ingrediente inactive: gelatină.

Mod de administrare: Se administrează 2 capsule de 1-3 ori pe zi, preferabil între mese
 

 
 
 
 
 


Amino BCAA

Amino BCAA

Pret: 46.00 RON
 
 
OMEGA 3 Capsule

OMEGA 3 Capsule

Pret: 28.00 RON
Detalii
 
 
 
L-Lysine Plus

L-Lysine Plus

Pret: 82.06 RON
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.