Pro Building

Pro Building
Pret: 79.00 RON
Comanda Comanda
 
Categorie: Aminoacizi
Furnizor: Pro Nutrition
Cod produs: 493
Descriere:

PRODUSUL ESTE MOMENTAN INDISPONIBIL

BCAA sunt considerati printre cele mai benefice si eficiente suplimente pentru orice program alimentar. Cu toate ca nu sunt o noutate in lumea suplimentelor, iar documentatia stiintifica este vasta, multi sportivi nu sunt constienti cat de valorosi si indispensabili sunt de fapt. Produsul Pro Building asigura aportul necesar de BCAA in doze echilibrate, promovand regenerarea, anduranta si mediul anabolic.

Din cei noua aminoacizi esentiali valina, leucina si izoleucina au catena ramificata, de aceea sunt denumite Branched-Chain Amino Acids (BCAA).
BCAA joaca un rol important, mai ales in timpul antrenamentului, mentenantei si cresterii muschilor scheletici. BCAA reprezinta 40% din aminoacizii liberi din plasma sangelui, si sunt folosite ca sursa energetica in timpul antrenamentului in functie de necesitati, deoarece au un rol important in gliconeogeneza (un mecanism pentru reutilizarea glucozei folosita pentru energie in muschi). La pacientii cu ciroza, scaderea semnificativa a nivelului de BCAA din plasma ar putea duce la malnutritie sau la encefalopatie hepatica serioasa. S-a descoperit ca suplimentarea cu BCAA la astfel de pacienti a imbunatatit statutul nutritiv si a prelungit viata acestora.
Pe langa rolul critic de substrat pentru sinteza proteinelor, acesti aminoacizi sunt regulatori importanti ale unor varietati de functii celulare. Fiecare aminoacid unic se potriveste rolului specific in determinarea structurii specifice a proteinelor. In cazul celor trei BCAA caracteristica cheie este hidrofobicitatea. Natura hidrofobica a BCAA asigura calea prin care proteinele pot interactiona cu alte molecule hidrofobice, ca lipidele.
BCAA sunt foarte ”bogati in energie”, oxidarea lor produce cantitati considerabile de ATP, „etalonul monetar” al celulelor. Intr-adevar, oxidarea unei molecule de leucina produce aproximativ aceasi cantitate de ATP ca oxidarea unei molecule de glucoza. Muschii scheletici sunt o locatie majora pentru catabolismul BCAA. Acest lucru reprezinta o diferenta importanta fata de ceilalti aminoacizi, care sunt inlaturati in primul rand in ficat si intestine. Cresterea nivelului BCAA permite sa controleze o varietate de procese celulare. Pe langa rolul in sinteza proteinelor, BCAA joaca un rol important pentru creier. Nivelele ridicate de BCAA pot reduce asimilarea in creier a celor trei aminoacizi aromatici, rezultand in scaderea sintezei acestor trei neurotransmitatori derivati din acesti aminoacizi.
Numeroase cercetari dovedesc potentialul terapeutic pentru apararea masei musculare – vital mai ales in timpul antrenamentelor, slabirii si imbatranirii –, dar si pentru a promova vindecarea ranilor.
Cei trei aminoacizi reprezinta 35% din necesitatea zilnica din aminoacizii esentiali.

Mod de administrare: A se consuma zilnic 1-3 portii (inainte, in timpul, si dupa antrenament,sau in orice moment catabolic cum ar fi inainte de culcare). Amesteca cu apa si agita viguros 30 de secunde! Pentru solubilitatea perfecta a ingredientelor active, asteptati cateva minute inainte de a consuma produsul. 

 
 
 
 
 


ULEI GERMENI DE GRAU

ULEI GERMENI DE GRAU

Pret: 20.00 RON
Detalii
 
 
 
Iso Whey

Iso Whey

Pret: 91.00 RON
 
 
MACCA

MACCA

Pret: 16.00 RON
Detalii
 
 
 
Zinc 100

Zinc 100

Pret: 30.00 RON
 
 
Mega B Complex 100 tablete
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.