Tyrosine 500mg

Tyrosine 500mg
Pret: 39.00 RON
Comanda Comanda
 
Categorie: Aminoacizi
Furnizor: Pro Nutrition
Cod produs: 671
Descriere:

PRODUSUL ESTE MOMENTAN INDISPONIBIL

Măreşte-ţi performanţa fizică şi mentală cu ajutorul produsului Tyrosine – ţi se va părea atât de uşor să te antrenezi la capacitate maximă.Tirozina este un aminoacid cu efect puternic energizant, îmbunătăţeşte concentrarea şi are de asemenea efecte anti-catabolice.

L-tirozina este un aminoacid neesenţial, sintetizat de către organism pornind de la un alt aminoacid, fenilalanina. Tirozina participă la importante reacţii chimice: este un precursor al melaninei (pigment al pielii), al unor substanţe care joacă un rol în transmisia influxului nervos (dopamina, noradrenalina) şi ai hormonilor glandei tiroide: tiroxina şi fenilalanina. Pacienţii cu deficit de tiroxină au simptome printre care: creştere ponderală, mâini şi tălpi reci şi un metabolism bazal scăzut.

Se crede că aminoacidul L-tirozină promovează funcţionarea sănătoasă a glandei tiroide, adrenale şi pituitare. Este precursorul neurotransmiţătorilor epinefrină, norepinefrină şi dopamină, transmite impulsurile nervoase şi previne depresia.

Dopamina este vitală funcţiilor cerebrale şi pare să afecteze apetitul sexual. Este util şi pentru suprimarea apetitului şi reducerea grăsimii corporale.
Lipsa tirozinei se manifestă prin metabolism bazal căzut, lipsă de nergie şi creştere ponderală.

Ingrediente: L-Tirosină.

Ingrediente inactive: gelatină de vită, povidonă K30.

Mod de administrare:
Se administrează 1 - 2 porţii (4 - 8 caps.)/zi între mese, înainte de antrenament sau oricând vă simţiţi obosit.

Mod de prezentare: 100 capsule 

 
 
 
 
 


Sterol Complex

Sterol Complex

Pret: 49.00 RON
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.