CoQ-10 100mg

CoQ-10 100mg
Pret: 39.00 RON
Comanda Comanda
 
Categorie: Antioxidanti
Furnizor: Natrol
Cod produs: 407
Descriere:

PRODUSUL ESTE MOMENTAN INDISPONIBIL

CoQ-10
Time Release
100 mg
30 CAPSULE VEGETARIENE
SUPLIMENT ALIMENTAR

• S-a demonstrat clinic că CoQ-10 îmbunătăţeşte sănătatea inimii

Informaţii privind suplimentul alimentar
Doza recomandată: 1 capsulă
Cantitate pe doză
Coenzima Q-10 100 mg *
* Doza zilnică necesară (DZN) nu este stabilită.

Alte ingrediente: hipromeloză, amidon de porumb, celuloză, dextrină, silica, apă, stearat de magneziu.


FĂRĂ drojdie, grâu, lapte, ouă, soia, gluten, coloranţi artificiali sau arome, zahăr sau conservanţi.


Natrol® CoQ-10 este un antioxidant esenţial pentru ca celulele inimii şi întregului organism să funcţioneze eficient. Nivelurile de CoQ-10 din organismul uman descresc odată cu vârsta, devenind tot mai dificilă transformarea grăsimilor şi zaharurilor în energie. CoQ-10 este complementară cu produsele medicamentoase ce conţin statină, prin urmare se poate administra ca parte a regimului zilnic.

Consultaţi medicul de familie înainte de utilizare dacă suferiţi sau suspectaţi o afecţiune medicală, dacă urmaţi un tratament prescris, sunteţi însărcinată sau alăptaţi.

Indicaţii: se administrează 1 capsulă, o dată pe zi, cu una din mese. 

 
 
 
 
 


Tyrosine 500mg

Tyrosine 500mg

Pret: 39.00 RON
 
 
ZMA&Tribulus

ZMA&Tribulus

Pret: 51.00 RON
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.