Lutein Plus

Lutein Plus
Pret: 150.82 RON
Comanda Comanda
 
Categorie: Antioxidanti
Furnizor: CaliVita
Cod produs: CV0153
Descriere:

Ochii se numără printre cele mai importante organe ale omului. Ochii sunt cei care ne permit să vedem frumuseţile naturii, să ne îndeplinim toate sarcinile zilnice, să putem percepe tot ce există în jurul nostru, să citim, să ne orientăm. Ei influenţează direct calitatea vieţii. De aceea, sunt percepuţi ca ceva nepreţuit, de care trebuie deci să avem o grijă deosebită. Atât de multe din ceea ce învăţăm, experimentăm, din ceea ce ne bucură ajung la noi prin intermediul ochilor! Ne ia foarte puţin timp să păstrăm toate aceste bucurii pentru totdeauna printr-o îngrijire adecvată.
 

Îngrijirea corespunzătoare a ochilor poate încetini procesele asociate cu îmbătrânirea, cum ar fi degenerarea maculară. De asemenea, diminuează riscul scăderii premature a acuităţii vizuale datorită efortului, bolilor sau accidentelor.
 

Sănătatea ochilor poate fi menţinută şi îmbunătăţită printr-o alimentaţie corectă. S-ar părea că alimentaţia şi sănătatea ochilor se află într-o strânsă corelaţie şi există numeroase alimente, vitamine şi minerale care fac diferenţa în ceea ce priveşte acuitatea şi sănătatea ochilor.
 

Un produs creat pentru ochi este şi suplimentul alimentar Lutein Plus de CaliVita, care conţine vitamina C, extract de afine, luteină, zeaxantină şi vitamina A.
 

Luteina este puternic concentrată în maculă, o mică zonă a retinei, responsabilă de vederea centrală şi acuitatea vizuală. Luteina poate încetini procesele degenerării maculare. De asemenea, studiile au confirmat că reduce riscul apariţiei cataractei, deşi nu se ştie exact mecanismul de acţiune. La fel ca şi zeaxantina, filtrează razele ultraviolete ale soarelui şi previne efectele nocive ale radicalilor liberi.
 

Zeaxantina este al doilea component principal al produsului şi se găseşte de obicei în combinaţie cu luteina, fiind de asemenea, un antioxidant puternic. Zeaxantina se găseşte în partea centrală a maculei, în timp ce luteina se găseşte mai mult în zona periferică a maculei. Împreună, sunt considerate ca pigmenţi ai maculei, cunoscuţi pentru protecţia împotriva stresului oxidativ şi lumina puternică.
 

Participă la apărarea membranei retinei împotriva luminii.
 

Vitamina A, care menţine sănătatea celulelor în anumite structuri ale ochilor, este necesară pentru convertirea luminii în semnale nervoase în retină. Permite adaptarea ochilor la schimbarea luminii şi menţine umezeala acestora. Vitamina A reduce riscul apariţiei cataractei şi a cecităţii nocturne. Deficienţa de vitamina A este implicată în orbire şi în ulcerele de cornee.
 

Afinele ajută al menţinerea nivelului normal de colagen al ochiului. Protejează capilarele împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi. Uimitoarea descoperire a efectelor consumului de afine a fost făcută în timpul celui de-al doilea război mondial, când piloţii care consumau gem de afine înaintea misiunilor de noapte au descoperit că sunt capabili să vadă mai clar chiar şi în cele mai întunecate nopţi. Ulterior, ştiinţa a confirmat că afinele îmbunătăţesc vederea în cazul persoanelor sănătoase şi în cazul celor care au glaucom, cataractă sau degenerări maculare datorate vârstei.

 

Vederea pe timpul nopţii este îmbunătăţită datorită antocianidelor din compoziţie, substanţe antioxidante mai puternice decât vitamina C şi E. Taninele din afine au efecte antiinflamatoare.

 

Lutein Plus de CaliVita este un supliment alimentar recomandat persoanelor care petrec mult timp în faţa monitorului, a televizorului, care conduc mult, celor care lucrează în încăperi slab luminate şi, în general, persoanelor care acordă importanţă sănătăţii ochilor

 
 

Lutein Plus
Supliment alimentar cu extracte din plante
60 capsule = 30,12 g
 

O capsulă conţine:
Vitamina C................................................... 50,00 mg
Extract de afine........................................... 25,00 mg (std. 25% antocianozide)
Luteină............................................................ 6,00 mg
Zeaxantină..................................................... 0,50 mg
Vitamina A................................ 200,00 U.I (0,20 mg)
 

Alte ingrediente: agent de legare - celuloză microcristalină; capsulă - gelatină; antiaglomerant -stearat de magneziu; agent de alunecare - dioxid de siliciu.
Variaţia ingredientelor...................................+/- 5%
 

Mod de administrare: ca supliment alimentar, se consumă 1 capsulă pe zi, sau conform indicaţiilor medicului dumneavoastră.


Notificare MS/ISPT/ Seria AB/ nr. 0273/28.10.2009
Data ultimei revizuiri a prospectului: decembrie 2009.

 
 
 


Liver Aid 100 tablete

Liver Aid 100 tablete

Pret: 186.47 RON
 
 
Taurine

Taurine

Pret: 24.00 RON
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.