Mega qProtect 90 tablete

Mega qProtect 90 tablete
Pret: 133.67 RON
Comanda Comanda
 
Categorie: Antioxidanti
Furnizor: CaliVita
Cod produs: FL0091
Descriere:

Viaţa noastră este din ce în ce mai expusă factorilor nocivi din mediul înconjurător. Aceştia aparţin unor categorii variate: de la radiaţiile solare şi cele provenite din numeroase accidente ce implică substanţe radioactive până la substanţe cancerigene din alimente. Pentru a evita acţiunea nefastă a agresorilor externi, California Fitness vă oferă un produs ce are în compoziţia sa un bagaj complex de substanţe antioxidante, care sunt dozate eficient pentru a lupta împotriva produşilor care favorizează proliferarea celulelor maligne.

Conţinutul produsului Mega Protect 4Life cuprinde, pe lângă antioxidanţi ca beta-carotenul, vitaminele E şi C, seleniul şi extractul de Gingko Biloba (de data aceasta sub formă de extract standardizat în concentraţie crescută), şi alţi componenţi la care ne vom referi în continuare. Licopenul este cel mai puternic antioxidant ce protejează aparatul cardiovascular, îmbunătăţeşte funcţiile metabolice la vârstnici şi este necesar tuturor celor expuşi îndelung la acţiunea radiaţiilor solare, vegetarienilor, precum şi celor cu imunitate scăzută. Glutationul redus este unul din componenţii esenţiali ai ciclului de eliminare a oxidanţilor, concentraţia acestuia în celulă trebuind menţinută la o valoare constantă.

L-cisteina este un aminoacid care este necesar sintezei de glutation, fiind şi un factor important în detoxifiere la fumători, alcoolici şi la cei expuşi la substanţe poluante.
Coenzima Q10 este un component asupra căruia nu vom insista, fiind descris pe larg în publicaţiile noastre, având efect antioxidant important, cu acţiune la nivelul membranelor celulare.

Mineralele din compoziţie (zincul şi manganul) sunt recunoscute pentru efectele lor de stimulare a imunităţii şi de suprimare a stărilor de oboseală.
Acidul alfalipoic şi extractele de ceai verde şi afine completează compoziţia produsului, având efecte benefice pentru eliminarea toxinelor acumulate de un organism expus zilnic unui intens stres extern.

Nu se poate să nu insistăm asupra extractului de Ginkgo Biloba care, pe lângă efectul antioxidant, are şi numeroase alte acţiuni benefice: îmbunătăţeşte memoria şi atenţia chiar la cei afectaţi de boala Alzheimer, ameliorează deficienţele de auz, are efecte vasoactive, crescând fluxul sanguin la cei cu impotenţă.

Folosind produsul Mega Protect 4Life, care menţine elasticitatea vaselor, întăreşte membrana celulelor sanguine şi evită instalarea arterosclerozei, se pot întârzia efectele nedorite ale îmbătrânirii. Toate acestea vor ajuta la prevenirea bolilor canceroase, precum şi la îmbunătăţirea calităţii vieţii.


 

 

 
 

Mega Protect 4Life
Supliment alimentar complex

90 tablete = 88,2 g

O tabletă conţine:
Vitamina C (ester poliascorbat) 50 mg
Ascorbil palmitat 50 mg
L-cisteină 50 mg
Tocoferol complex 50 UI
L-glutation (redus) 10 mg
Extract de Ginkgo Biloba (24% flavonoglicozide standard) 10 mg
Extract de ceai verde (20% polifenoli) 7,5 mg
Beta-caroten 5 mg
Ubichinonă (Co Q10) 5 mg
Zinc (succinat) 4 mg
Licopină 2,5 mg
Extract de afine (25% antocianine) 2,5 mg
Mangan (gluconat) 1 mg
Retinol 0,75 mg
Acid alfalipoic 50 mcg
Seleniu (seleniu-metionină) 25 mcg
Calorii 3,3 kJ
Grăsimi < 1,0 g
Carbohidraţi 0,0 g
Proteine < 1,0 g
Variaţia ingredientelor +/- 5%

 

Alte ingrediente: antiaglomerant-fosfat dicalcic; emulsificator-celuloză microcristalină; agenţi de întărire-acid stearic, stearat de magneziu; agent de încărcare-croscarmeloză sodică...............q.s.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 2-4 tablete pe zi după mese sau în funcţie de recomandări.

 

 
 
 


Tyrosine 500mg

Tyrosine 500mg

Pret: 39.00 RON
 
 
Digest Ease

Digest Ease

Pret: 87.38 RON
 
 
Satieline

Satieline

Pret: 135.00 RON
 
 
Pediakid Bebe Gaz

Pediakid Bebe Gaz

Pret: 40.00 RON
 
 
Vitamin E 100 capsule-gel
 
Xplode

Xplode

Pret: 75.00 RON
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.