qProtect 90 tablete

qProtect 90 tablete
Pret: 47.75 RON
Comanda Comanda
 
Categorie: Antioxidanti
Furnizor: CaliVita
Cod produs: FL0024
Descriere:

Străvechiul arbore dioic denumit Ginkgo biloba face parte din familia Gincoaceelor, una din cele mai vechi familii de arbori din istoria planetei noastre. Trăia şi acum 200 de milioane de ani, pe vreme dinozaurilor şi, din era terţiară până azi, a rămas aproape neschimbat, putând fi considerat, pe drept cuvânt, o „fosilă vie" cu o capacitate excepţională de supravieţuire. Un exemplar poate trăi chiar şi o mie de ani. Frunzele şi seminţele sale au fost folosite de medicina antică chineză pentru tratarea astmului, diverselor afecţiuni bronşice şi pulmonare, precum şi pentru îmbunătăţirea circulaţiei sanguine periferice şi a celei cerebrale.

Ştiinţa medicală contemporană recunoaşte efectele profilactice şi curative remarcabile ale arborelui Ginkgo. În zilele noastre, extractul de Ginkgo este unul dintre remediile naturiste cele mai cunoscute în Europa. În anul 1988, s-au eliberat, numai în Germania, peste 5 milioane de reţete pentru tratamente cu Ginkgo. Cercetătorii consideră că efectele terapeutice ale acestui arbore se datoresc, în principal, conţinutului deosebit de mare în flavonoide cu acţiune antioxidantă extrem de puternică. Frunzele sale conţin, printre altele, diferite flavoinoide, ca: chempferol, quercitină, izoramnetină, proantocianiode, terpene neflavonoide, bilobalid, ginkgolid A, B şi C, lignani, uleiuri eterice şi acizi taninici.

Extractul de Ginkgo contribuie la optimizarea funcţiei cerebrale (mai ales capacitatea de memorare), are efecte pozitive în stările depresive şi anxioase, precum şi în combaterea migrenelor.
Se poate utiliza cu succes în bolile alergice, astm, boala Alzheimer şi unele afecţiuni cardiovasculare. Are efect antitrombotic şi normalizează tensiunea arterială. Se poate utiliza eficient în tratamentul bolilor renale şi hepatice, bolilor inflamatorii, impotenţei, tulburăriloor de auz (tinitus, presbiacuzia), tulburărilor de vedere, a ameţelilor (crizelor vertiginoase). Intensifică utilizarea glucozei în organism şi, din această cauză, poate fi util în tratamentul diabetului.

Datorită faptului că îmbunătăţeşte circulaţia sanguină, utilizarea extractului de Ginkgo ameliorează simptomele ce apar odată cu îmbătrânirea, creşte capacitatea de muncă, accelerează cicatrizarea rănilor, este util în tratamentul tromboflebitelor, hemoroizilor şi în menţinerea integrităţii tegumentelor. Recent, s-au raportat rezultate interesante în terapia unor tipuri de impotenţă. Conform relatărilor publicate în the Journal of Urology (Sikora, Sohm şi Deitz, 1989), s-au administrat zilnic câte 60 mg extract de Ginkgo, timp de 6 luni, unui număr de 60 de bolnavi cu impotenţă cauzată de insuficienţa circulaţiei arteriale peniene. La sfârşitul tratamentului, 50% dintre cei în cauză şi-au redobândit capacitatea de erecţie, iar la 45% dintre ceilalţi bolnavi s-au constatat ameliorări în circulaţia arterială a penisului.

Într-un studiu publicat în 1991 se relatează că, administrarea zilnică, timp de 12 săptămâni, a 150 mg de extract de Ginkgo, la un număr de 303 persoane cu tulburări de circulaţie sanguină cerebrală, a determinat ameliorarea simptomelor în 71% din cazuri. S-au redus considerabil şi alte acuze, ca de exemplu: oboseala, ameţelile, migrenele, stările depresive, irascibilitatea, tulburările de memorie şi de concentrare, etc.

Cercetătorul Amanda McQuade, specialist în plante medicinale, a făcut numeroase studii pe vârstnici cu boli mintale. După un tratament de opt săptămâni cu Ginkgo, au apărut semne certe de ameliorarea, fără efecte secundare, obişnuinţă sau dependenţă, cum se întâmplă în cazul altor tratamente. Chiar şi o cantitate de 600 mg, administrată o singură dată unor bolnavi mai tineri, nu a avut nici un efect secundar şi a adus la ameliorarea semnificativă a capacităţii de memorare.

Demn de amintit este şi faptul că, în timp ce efectele pozitive ale utilizării extractului de Ginkgo în terapia diverselor boli au fost extrem de numeroase, practic, nu s-au constatat nici un fel de efecte secundare. În anul 1989, la mai multe institute de cercetare şi spitale, s-au desfăşurat studii privind efectele administrării extractului de Ginkgo. În aceste studii de anvergură au fost cuprinşi 8505 bolnavi. După şase luni de tratament, efectele secundare au apărut numai la 33 de bolnavi (0,4%) şi au constat în manifestări digestive minore şi de scurtă durată. Prin urmare, consumul de Gigko nu reprezintă, practic, nici un pericol.

S-a demonstrat că eficienţa cea mai mare o are extractul de Ginkgo biloba, care cuprinde flavonoglicozide în proporţie standardizată de 24%. În cazul preparatelor moderne, 10% din flavonoglicozide este reprezentată de quercitină.

Atenţie! Consumul în cantităţi mari şi timp îndelungat poate determina efecte secundare ca: dermatite, senzaţie de nelinişte, insomnii, diaree, vărsături.
 

 
 

Protect 4Life
Supliment alimentar cu vitamine, seleniu şi extract din Ginkgo biloba

90 tablete =59 g

O tabletă conţine: % DFZ
Beta-caroten 3000 UI 60
Vitamina C 60 mg 100
Vitamina E 10 UI 33
Seleniu (seleniumetionină) 20 mcg 20
Frunze de Ginkgo Biloba 50 mg
Calorii <1 kj
Carbohidraţi 0,0 g
Grăsimi < 1,0 g
Proteine 0,0 g

 

Alte ingrediente: antiaglomerant-fosfat dicalcic; emulsificator-celuloză microcristalină; agenţi de întărire-acid stearic; stearat de magneziu; agent de încărcare-croscarmeloză sodică; antiaglomerant-dioxid de siliciu...............q.s.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 1-3 tablete zilnic sau conform recomandărilor.


 

 
 
 


Whey Line Gigant Pro Mass
 
L-Glutamine 1000 / 120 tab
 
C-1000

C-1000

Pret: 34.00 RON
 
 
PASIFLORA

PASIFLORA

Pret: 10.00 RON
Detalii
 
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.