Smokerade 90 tablete

Smokerade 90 tablete
Pret: 90.04 RON
Comanda Comanda
 
Categorie: Antioxidanti
Furnizor: CaliVita
Cod produs: CV0104
Descriere:

Dacă sunteţi fumător, probabil ştiţi foarte bine că ar trebui să renunţaţi la acest viciu pentru că fumatul vă periclitează sănătatea.

În cazul în care nu vreţi să faceţi un asemenea ,,sacrificiu”, ar trebui măcar să întreprindeţi ceva pentru a reduce efectele negative ale fumatului de ţigări. Pentru obţinerea acestui deziderat, firma California Fitness vă oferă suplimentul alimentar SMOKERADE, un produs destinat exclusiv fumătorilor. Acesta este un preparat cu o compoziţie complexă şi un remarcabil efect antioxidant.

Dacă sunteţi un fumător înrăit, care fumează ţigară după ţigară, trebuie să ştiţi că produsul nostru diminuează efectele nocive ale nicotinei şi ale fumatului în general. În cazul fumătorilor moderaţi sau pasivi, apariţia pe piaţă a acestui produs este şi mai îmbucurătoare, deoarece efectele negative sunt neutralizate în întregime.

După cum se ştie, fumatul unei ţigări generează formarea de radicali liberi în organism şi compuşi aromatici policiclici (ca de exemplu, benzipirenul), care au o acţiune cancerigenă. Pe lângă acestea, fumatul presupune eliberarea unei mari cantităţi de monoxid de carbon (o adevărată otravă pentru sânge şi ţesuturi) şi cadmiu (nefrotoxic), substanţe inhalate de către organism.

Vitaminele C, E, coenzima Q10, zincul (activator al superoxid-dismutazei) şi seleniul (stimulator al glutation-peroxidazei) sunt antioxidanţi extrem de eficienţi care protejează organismul printr-o acţiune sinergică. Împreună, aceste substanţe reduc efectele nocive ale fumatului asupra vaselor sanguine, plămânilor, inimii, stomacului, vezicii biliare şi asupra schimburilor de oxigen din sânge.

Extractul de ardei roşu ajută la desfăşurarea normală a proceselor sistemului respirator; acidul elagic (care se află în anumite fructe, ca zmeura) are un efect detoxifiant şi protector asupra celulelor, stimulând activitatea anticarcinogenă a celulor hepatice, în timp ce seleniul şi zincul protejează rinichii de efectul nefrotoxic al cadmiului. Datorită acestor acţiuni benefice ale produsului SMOKERADE, îl recomandăm nu numai fumătorilor activi, ci, în egală măsură, fumătorilor pasivi.

 

 

 

 

 
 

Smokerade
Supliment alimentar cu extract din plante, vitamine şi minerale

90 tablete = 85,5 g

O tabletă conţine:
Ardei roşu 300,0 mg
Vitamina C 60,0 mg
Vitamina E 10,0 mg
Acid elagic 5,0 mg
Zinc 5,0 mg
Extract de ceai verde (cu 20% polifenoli) 5,0 mg
Coenzima Q10 2,5 mg
Seleniu 20 mcg

Alte ingrediente: stabilizator - gumă acacia; antiaglomerant - dioxid de siliciu; emulsificator - celuloză microcristalină; stabilizatori - acid stearic, stearat de magneziu, fosfat dicalcic............q.s.
Variaţia ingredientelor +/- 5%

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 3×1 tabletă pe zi sau conform recomandărilor.

Notificare MSP / ISPT / Seria AB / Nr. 0118 / 17.07.2008

Data ultimei revizuiri a prospectului: octombrie 2008 

 

 
 
 


Full Spectrum 90 tablete
 
Acidophilus 100 capsule

Acidophilus 100 capsule

Pret: 103.21 RON
 
 
NO X Pro

NO X Pro

Pret: 45.00 RON
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.