Sublingual CoQ10 with natural lemon flavor (30 tbl)

Sublingual CoQ10 with natural lemon flavor (30 tbl)
Pret: 95.23 RON
Comanda Comanda
 
Categorie: Antioxidanti
Furnizor: CaliVita
Cod produs: -
Descriere:

Coenzima Q10 (CoQ10) este o substanţă relativ recent descoperită şi acceptată de lumea ştiinţei pentru efectele sale benefice. Coenzima Q10 a fost izolată din mitocondriile celulelor inimii de vită, în anul 1957, de către Frederick Crane de la Enzyme Research Center din cadrul Universităţii Wisconsin - USA. Foarte curând, prezenţa coenzimei a fost descoperită în toate membranele celulare ale tuturor speciilor regnului animal şi vegetal. Se găseşte, de asemenea, în toate celulele organismului uman şi este indispensabilă desfăşurării normale a proceselor biologice şi biochimice, datorită rolului major deţinut în transportul energiei necesare celulelor. Coenzima Q10 acţionează ca parte a unei clase de substanţe - aceea a enzimelor şi facilitează activitatea acestora. În organismul uman, coenzima Q10 este sintetizată în cantităţi mari în special în primele două decade ale vieţii. După vârsta de treizeci de ani, descreşte odată cu procesul îmbătrânirii, necesitând suplimentarea sa prin alimente şi/sau suplimente alimentare. Diverse studii de specialitate privind CoQ10 au relevat faptul că un organism tânăr şi sănătos produce aproximativ 300 mg de coenzima Q10 pe zi, nivel care scade după vârsta de treizeci de ani. Cercetătorii au demonstrat că în cazul unei diminuări a cantităţii de coenzimă cu numai 25 % faţă de nivelul normal, apar probleme de sănătate cum ar fi: simptome ale insuficienţei cardiace, hipertensiune arterială, slăbirea sistemului imunitar, pierderea greutăţii, a energiei, şi chiar moartea. O diminuare a nivelului de coenzimă cu 75% este fatală! Pentru adulţi, se recomandă suplimentarea coenzimei Q10 cu 30-90 mg/zi, cantitate ce poate fi mărită de medicul specialist.

În organismul uman, cele mai mari concentraţii de coenzima Q10 se află în inimă, rinichi şi ficat.

Coenzima Q10 este un puternic antioxidant care distruge radicalii liberi din organismul nostru. Are rol în producerea energiei, fiind deosebit de importantă pentru atleţi şi culturişti.

Coenzima Co Q10 îndeplineşte cinci funcţii importante în organism:

  • este responsabilă pentru producerea a 95% din energia necesară organismului;
  • este un antioxidant intracelular puternic;
  • previne ateroscleroza;
  • previne sinteza anormală a unor proteine şi prin aceasta unele afecţiuni degenerative;
  • stabilizează membranele celulare.


Suplimentarea organismului cu CoQ10 are numeroase beneficii pentru sănătate. Coenzima Q10 nu este numai un simplu antioxidant, acţionează eficient şi în: diabet, gingivită, boli cardiovasculare. Coenzima Q10 are un rol important în prevenirea cancerului, a infarctului şi a altor afecţiuni cauzate de acţiunea nocivă a radicalilor liberi. Studiul coenzimei Q10 a suscitat interesul cercetătorilor pentru utilizarea acesteia în afecţiunile cardiace. S-a constatat că administrarea acestui supliment alimentar unor persoane cu afecţiuni ale inimii a dus la ameliorarea stării lor de sănătate deoarece aceste persoane au un nivel scăzut de coenzimă Q 10 în celulele inimii.

Rolul principal al coenzimei Q10 în organism este acela de catalizator al metabolismului – un lanţ de reacţii chimice complexe prin care hrana este descompusă şi transformată în energie pe care o utilizează organismul.
Suplimentul alimentar Sublingual CoQ10 with natural lemon flavor fabricat de CaliVita International asigură o absorbţie şi utilizare optimă a coenzimei de către organism. Acest produs se absoarbe la nivelul mucoasei bucale şi astfel acţionează mai repede, deoarece este evitată bariera gastrointestinală. Produsul se recomandă, în special, în situaţii în care digestia şi absorbţia în tractul digestiv sunt afectate. Un alt beneficiu al Sublingual CoQ10 with natural lemon flavor constă în concentraţia crescută, adică 30 mg, de coenzimă.

 

 
 

Sublingual CoQ10 with natural lemon flavor
Supliment alimentar cu coenzima Q10 şi îndulcitori - aromă de lămâie
30 tablete = 14,4 g

O tabletă conţine:
Coenzima Q10.................................................30,00 mg

Alte ingrediente: îndulcitori - fructoză, manitol; agent de afânare - croscarmeloză sodică; antiaglomeranţi - dioxid de siliciu, acid stearic, stearat de magneziu; corector de aciditate - acid malic; aromă - aromă naturală de lămâie.......q.s.
Variaţia ingredientelor.........................................+/- 5%
 

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 1 tabletă pe zi sau conform recomandărilor medicului dumneavoastră. Nu înghiţiţi tableta, ci lăsaţi-o să se dizolve sub limbă.

Atenţie! Consumul în exces poate produce efecte laxative.

Notificare MS/CRSPT/ Seria AB/ nr. 0436/17.09.2010
 

 
 
 


ULEI GERMENI DE GRAU

ULEI GERMENI DE GRAU

Pret: 20.00 RON
Detalii
 
 
 
Zink Professional 150caps
 
Pro Whey 4kg

Pro Whey 4kg

Pret: 212.00 RON
 
 
Spray Venapro

Spray Venapro

Pret: 130.00 RON
Detalii
 
 
 
Melatonin 3.0 60 tablete
 
CEAI NOAPTE BUNA

CEAI NOAPTE BUNA

Pret: 4.00 RON
Detalii
 
 
 
 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.