Numero Uno protein bar

Numero Uno protein bar
Pret: 9.00 RON
Comanda Comanda
 
Categorie: Batoane
Furnizor: IronMAXX
Cod produs: 962
Descriere:

PRODUSUL ESTE MOMENTAN INDISPONIBIL

Batonul " numarul 1 ".
Conceput si fabricat in Germania dupa cele mai inalte standarde de calitate si siguranta alimentara.

Vitamine:
80,0 mg 100% Vitamin C
16,0 mg 100% Niacin
12,0 mg 100% Vitamin E
6,0 mg 100% Panthotenic acid
1,4 mg 100% Vitamin B6
1,1 mg 100% Vitamin B1
1,4 mg 100% Vitamin B2
2,5 µg 100% Vitamin B12

Ingrediente: Proteine din lapte, sirop din zahăr invertit, sirop polidextroză (agent de umplere: polidextroză de umplere 11%, apă), masă de cacao, proteină izolată din zer, zahăr, sirop de glucoză, umectanţi: Glicerol (4,1%), pudră din lapte, unt de cacao, proteine din soia expandată, cu conţinut de 2.5% cacao (proteine izolate din soia, pudră de cacao cu conţinut redus de grăsime, amidon din tapioca), grăsimi vegetale nehidrogenate, lactoză, sirop de caramel şi zahăr, taurină (0,5%), arome (caramel), L-glutamină, L-valină, L-arginină-HCL, L-izoleucină, L-leucină, acid ascorbic, emulsificatori: lecitină din soia, acetat de tocoferol, amidă acid nicotinic, pantotenat de calciu, clorhidrat de piridoxină, riboflavină, mononitrat de tiamină, cobalamină.
 

 
 
 
 
 


Amino Complex 300tabs

Amino Complex 300tabs

Pret: 90.00 RON
 
 
Calcium-Zinc-Magnezium

Calcium-Zinc-Magnezium

Pret: 33.00 RON
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.