100% Beef Protein 2200g

100% Beef Protein 2200g
Pret: 176.00 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: Pro Nutrition
Cod produs: 826
Descriere:

PRODUSUL ESTE MOMENTAN INDISPONIBIL

Carnea de vită este excelentă pentru construirea masei musculare datorită valorii biologice ridicate, conţinutului de creatină şi concentraţiei de aminoacizi. Este bogată în vitaminele B, minerale şi grăsimi nesaturate. Proteina obţinută din surse superioare prin procesul de izolare este potrivită oricărui tip de alimentaţie, atât în perioada de masă, cât şi pentu cei care doresc să reducă grăsimea corporală, mulţumită conţinutului neînsemnat de grăsimi şi colesterol.
Este o alternativă perfectă pentru persoanele intolerante la lactoză.

Produsul 100% Beef Protein oferă o concentraţie remarcabilă de proteină pură din carne de vită. Abundă în glutamină, BCAA şi arginină, aceste ingrediente valoroase crescând efectele şi forţa izolatului proteic din carne de vită. Promovează sinteza proteică, îmbunătăţeşte performanţa şi sprijină dezvoltarea şi regenerarea ţesutului muscular. Pe lângă toate aceste beneficii nu conţine deloc zahăr.

Ingrediente: izolat proteic din carne de vită, L-glutamină, BCAA (4:1:1), L-arginină, cacao, aromă de ciocolată, îndulcitori: sucraloză (E 955), acesulfam de potasiu (E 950).

Mod de administrare: Se amestecă 2 măsuri (50g) din produsul 100% Beef Protein cu 300 ml apă. A se administra de preferinţa 1 porţie pe zi. 

 
 
 
 
 


Visual

Visual

Pret: 15.00 RON
Detalii
 
 
 
IsoSoy

IsoSoy

Pret: 41.00 RON
 
 
AKG 1000 L-Arginine

AKG 1000 L-Arginine

Pret: 57.00 RON
 
 
Max NRG-Drink

Max NRG-Drink

Pret: 30.00 RON
 
 
Beauty Formula (90 tbl)

Beauty Formula (90 tbl)

Pret: 124.22 RON
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.