Gfx Professional

Gfx Professional
Pret: 133.00 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: Pro Nutrition
Cod produs: 1009
Descriere:

PRODUSUL ESTE MOMENTAN INDISPONIBIL

GFX Professional este un produs complex pentru a creşte masa musculară, pentru a menţine greutatea ideală, sau pur şi simplu pentru a introduce calorii suplimentare în dietă într-un mod sănătos.
Aportul de carbohidraţi este asigurat de Palatinose ™ – singurul carbohidrat, care este asimilat complet de organism. Datorită indexului glicemic scăzut, nu cauzează fluctuaţii în nivelul de glucoză sanguină – fiind un produs potrivit şi pentru persoanele care suferă de diabet. Asigură energie de durată, eliberându-l treptat şi promovează oxidarea grăsimilor în timpul activităţii fizice.
Cantitatea de proteină este compusă din izolat proteic microfiltrat din zer, cazeinat de calciu, izolat proteic din zer hidrolizat enzimatic şi creatină monohidrată Creapure®. Astfel conţine un amestec echilibrat de surse proteice cu absorbţie rapidă, şi absorbţie lentă, alimentând organismul cu proteine complete de cea mai bună calitate, obţinute prin tehnici moderne care protejează proteinele împotriva denaturării, le îmbunătăţeşte asimilarea şi oferă un profil excelent de BCAA.
Pentru funcţionarea optimă organismul are nevoie şi de grăsimi sănătoase. Produsul iese în evidenţă şi la acest capitol asigurând cantităţi importante de acizi graşi nesaturaţi omega. Aceste grăsimi sunt vitale sănătăţii generale, protejează sistemul cardiovascular, au efect antiinflamator, îmbunătăţesc funcţiile creierului, scad nivelul colesterolului LDL.
Consumând produsul beneficiezi şi de o doză consistentă de glutamină, care are un rol esenţial în dezvoltarea forţei şi masei musculare.
Beta-hidroxi-beta-metilbutiratul (HMB) este un metabolit al leucinei, care poate contribui la dezvoltarea masei musculare, şi creşterea forţei. Conform cercetărilor are efect anabolic, reglementând acţiunea enzimelor care distrug proteinele din ţesutul muscular.
Beta-alanina creşte concentraţia de carnozină (un dipeptid vital pentru organism) în muşchi, contribuind la susţinerea energiei şi rezistenţei musculare.


Ingrediente: isomaltuloză (Palatinose™ - indice glicemic 32), izolat proteic microfiltrat din zer, cazeinat de calciu, amestec de pudră din floarea soarelui (ulei de floarea soarelui, sirop de glucoză, proteină din lapte, emulsificatori (E 472 c), antioxidanţi (palmitat de ascorbil E 304, amestec de tocoferoli naturali E 306, lecitină E 322, esteri citrici ai mono- şi digliceridelor cu acizi graşi E 472 c)), izolat proteic din zer hidrolizat enzimatic, cacao (pentru aroma de ciocolată, cremă-cafea), creatină monohidrată Creapure®, L-glutamină, β-hydroxi β-methilbutirat de calciu (HMB), L-leucină, L-arginină, L-arginină AKG, beta-alanina, malat de di-creatină, etil ester malat de creatină, DL malat de L-citrulină, L-tirozină, taurină, aromă, L-izoleucină, L-valină.

Mod de administrare: Se amesteca 2 masuri (80g) din produsul GFX Professional cu 250 ml apă sau lapte. A se utiliza un shaker sau un blender. A se administra de preferinţa 2 porţii pe zi: dimineaţa la trezire şi imediat după antrenament.

Mod de prezentare: 1360g 

 
 
 
 
 


Xplode

Xplode

Pret: 75.00 RON
 
 
Beauty Formula (90 tbl)

Beauty Formula (90 tbl)

Pret: 124.22 RON
 
 
Burn Fat 500ml, L-Carnitina
 
Milk&Egg 2100g

Milk&Egg 2100g

Pret: 149.00 RON
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.