Pro Gainer

Pro Gainer
Pret: 52.00 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: Pro Nutrition
Cod produs: 386
Descriere:

PRODUSUL ESTE MOMENTAN INDISPONIBIL

Contine 25% proteine derivate din concentrat ultra si micro - filtrat de proteina din zer - asimilare rapida, si cazeinat de calciu - asimilare lenta. PRO GAINER, este un produs destinat cresterii masei musculare de o deosebita calitate, ce contine creatina monohidrata, glutamina si taurina, ingrediente ce pe cale stiintifica a fost demonstrat ca, au rolul hotarator in volumizarea celulei musculare.
Mod de administrare: 1 - 2 portii/zi (1 portie = 2 masuri - 70g)  

 
 
 
 
 


Oregano Oil

Oregano Oil

Pret: 107.33 RON
 
 
Tribu Stallion

Tribu Stallion

Pret: 50.00 RON
 
 
Spray Venapro

Spray Venapro

Pret: 130.00 RON
Detalii
 
 
 
L-carnitine plus Green Tea
 
Thermo Drine Concentrate
 
Syntha-6 4560 g - 104 portii
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.