Syntha-6 4560 g - 104 portii

Syntha-6 4560 g - 104 portii
Pret: 420.00 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: BSN
Cod produs: 540
Descriere:

PRODUSUL ESTE MOMENTAN INDISPONIBIL

Syntha-6 contine un amestec micelar de proteine cu eliberare constanta. Contine enzime utilizatoare de proteine (Aminogen si Papain) cat si BCAA si alti amino acizi esentiali si neesentiali. Mai contine MCT, EFA si peptide de Glutamina. Nu contine aspartam. Combinati cu BSN Nitrix, N.O.-Xplode, CellMass si Atro-Phex pentru un impact fizic maxim.


Mod de administrare:
Luati 2 cupe (aprox. 46g de proteina) cu 250-350ml apa rece sau alta bautura la alegere. Folositi aproximativ 120-170ml apa per cupa. Variati cantitatea de lichid pentru a obtine consistenta dorita. Luati de 2-4 ori pe zi sau in cantitatea necesara pentru a satisface nevoia de proteine si de crestere musculara. Pentru a creste cantiatea de proteina per portie, utilizati lapte degresat sau partial degresat in loc de apa. Mod de administrare recomandat pentru femei: Ca supliment alimentar, luati 1 cupa (aprox. 23g de proteina) cu 120-170ml apa rece sau alta bautura la alegere. Folositi aproximativ 120-170ml apa per cupa. Variati cantitatea de lichid pentru a obtine consistenta dorita. Luati de 2-4 ori pe zi sau in cantitatea necesara pentru a satisface nevoia de proteine si de crestere musculara. Pentru a creste cantiatea de proteina per portie, utilizati lapte degresat sau partial degresat in loc de apa. 

 
 
 
 
 


Figure Shaper (60 capsule)
 
Xplode 1400g

Xplode 1400g

Pret: 94.00 RON
 
 
CLA 130 capsule

CLA 130 capsule

Pret: 95.00 RON
 
 
100% Beef Protein 1100g
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.