Pediakid Bebe Gaz

Pediakid Bebe Gaz
Pret: 40.00 RON
Comanda Comanda
 
Categorie: Confort digestiv
Furnizor: Pediakid Suplimente
Cod produs: -
Descriere:

Supliment alimentar pe bază de plante

 

Picături pentru diluat în apă sau lapte.

 

Siropul Pediakid Bébé Gaz are o formulă special concepută pentru asigurarea unui confort digestiv optimal la bebeluși, bazată pe asocierea între fibre bifidogene și ingrediente din plante (Mușetel,Tei, Fenicul, Mentă, Roiniță) recunoscute pentru eficiența dovedită împotriva balonărilor și a colicilor.

 

Ingredientele acestei formule inovatoare sunt selecționate riguros pentru a răspunde nevoilor de calitate, eficacitate și securitate specifice copiilor, marca Pediakid® fiind comercializată în Franța începând din anul 2004.

 

Biodisponibilitatea optimală a substanțelor active din siropurile Pediakid® este rezultatul asocierii de manieră inovatoare a extractelor de plante cu fibre prebiotice naturale și nectar de Agave.

 

Pediakid® este prima gamă pentru copii formulată utilizând ingrediente 100% naturale, combinate de manieră sinergică pentru a obține o eficacitate optimă în corectarea eventualelor mici dezechilibre funcționale tranzitorii, ce pot apărea la bebeluși datorită imaturității sistemului digestiv.

 

Nu conține gluten.

 

Sfaturi utilizare

 

Se poate administra pe cale orală începând de la vârsta 4 luni, sau la recomandarea medicului ori farmacistului.

 

Puneți 40 picături (1ml) în 100ml apă minerală; a se administra între mese, oricând în timpul zilei. Puneți 40 picături (1ml) în biberonul cu 100ml lapte; a se administra în timpul mesei.

 

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

 

Dupa reconstituire, soluția trebuie consumată de preferință în maxim o oră de la preparare, sau timp de 12 ore dacă se păstrează la frigider.

 

Precauții

 

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o laptele matern, laptele praf, sau o soluție de rehidratare. A se păstra flaconul la adăpost de lumină și caldură. A se păstra flaconul la frigider după deschidere. A se consuma de preferință înainte de data expirării indicată pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate / alergie la oricare dintre ingredientele produsului.

 

Ingrediente

 

Apă purificată, sirop de Agave (Agave Americana) 20%, glicerină vegetală, extract hidroglicerinat de plante 6,9% (fructe de Fenicul, Flori de tei, Flori de mușetel, Mentă, Roiniță) fibre de Acacia (Acacia Senegal) ; agent vâscozitate: gumă de guar; corector aciditate, acid citric.

 

Nu conține gluten.

 

Informații nutriționale/ 1ml (40picături)

 
Valoare energetică
1,3 kcal (5,4kJ)
Proteine
0,03g
Glucide totale
0,3 g
din care fibre de Acacia (Acacia Senegal)
50 mg
Lipide
urme
Extract de Fenicul (Foeniculum vulgare)
18,75 mg
Extract de Tei (Tilia sylvestris)
18,75 mg
Extract de Mușetel Roman (Anthemis Nobilis)
18,75 mg
Extract de Mentă ( Mentha piperita)
18,75 mg
Extract de Roiniță (Melissa officinalis)
18,75 mg

 

Aceste valori pot înregistra ușoare variații, observate frecvent la produsele pe bază de plante

Notificare SNPMAPS, nr. AA 7065/2012

 
 
 
 
 


Oxy Max 60 ml

Oxy Max 60 ml

Pret: 225.68 RON
 
 
Pediakid Fer-Vitamines B
 
Pediakid Bebe Gaz

Pediakid Bebe Gaz

Pret: 40.00 RON
 
 
L-Lysine Plus

L-Lysine Plus

Pret: 82.06 RON
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.