Pediakid Probiotiques 10M, probiotice copii

Pediakid Probiotiques 10M, probiotice copii
Pret: 45.00 RON
Comanda Comanda
 
Categorie: Confort digestiv
Furnizor: Pediakid Suplimente
Cod produs: -
Descriere:

Probiotice pentru copii, formula concentrata, 4 tulpini probiotice + Zinc


Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus casei


Supliment alimentar pe bază de prebiotice (inulina din cicoare), probiotice (fermenți lactici) si zinc.


Pediakid Probiotiques-10M poate fi recomandat pentru a completa alimentația copiilor începând de la vârsta de o lună


Sistemul digestiv al copiilor este imatur si sensibil la agresiunile mediului înconjurător. Flora intestinala conține peste 100.000 de miliarde de bacterii saprofite, responsabile de 50 % din capacitatea de apărare a organismului. Echilibrul dintre colonii poate fi perturbat de alimentația prea puțin diversificată, sau de tratamentele cu antibiotice. Pediakid Probiotiques-10M conține fermenți probiotici special selecționați pentru a reechilibrarea florei intestinale. Fermenții sunt concentrați pentru a atinge 10 miliarde/plic și stabilizați printr- o tehnologie inovativa, pentru a putea ajunge în intestin fără a fi inactivați de sucul gastric.


Acțiunea benefică a prebioticelor şi probioticelor este completată de prezența zincului, care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, la metabolismul acido-bazic normal, la metabolismul normal al carbohidraților, al macronurienților şi al acizilor graşi. Zincul este prezent sub formă de bisglicinat, formă cu o biodisponibilitate sporită.


Ingredientele sunt selecționate riguros pentru a răspunde nevoilor de calitate, eficacitate și securitate specifice copiilor, marca Pediakid fiind comercializată în Franța începând din anul 2004.


Sfaturi de utilizare: Doza recomandată pentru consumul zilnic este de 1 plic, dimineața sau seara, înainte de masă, administrat într-o singură priză şi diluat într-un pahar cu apă sau într-un aliment semilichid (iaurt, compot), de preferință la temperatura <37°C. Pentru a obține eficacitatea optimă, se recomandă utilizarea în cure de 10 zile. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul poate fi utilizat și de adulți și de adolescenți cu vârsta de peste 15 ani.


Precauții: Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra produsul la adăpost de umiditate și caldură, la temperatura mediului ambiant. A se consuma, de preferință, înainte de sfarsitul lunii indicate pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.


Ingrediente: agent de încărcare: maltodextrină, inulină din rădăcini de Cicoare (Cichorium intybus), fermenți probiotici: (Lactobacillus casei, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophilus) agent antiaglomerant: dioxid de siliciu, bisglicinat de zinc.


Valoare energetică: 22 kJ/ 5,2 kcal
Grăsimi: urme
- din care saturate: urme
Glucide totale: 1,0 g
- din care zahăr: urme
- din care fibre de inulina: 900 mg
Sare : 0,0 g
Proteine: 0,03 g
Zinc: 3mg (30% VNR*)
Fermenți lactici: 10 mld fermenti lactici vii /68mg


*VNR; Valori Nutritionale de Referinta cf. Regulament 1169/2011

 

 
 
 
 
 


Pediakid Bebe Gaz

Pediakid Bebe Gaz

Pret: 40.00 RON
 
 
CEAI NOAPTE BUNA

CEAI NOAPTE BUNA

Pret: 4.00 RON
Detalii
 
 
 
Iso Whey

Iso Whey

Pret: 91.00 RON
 
 
Premium CLA+ Guarana

Premium CLA+ Guarana

Pret: 135.00 RON
 
 
Zinc 100

Zinc 100

Pret: 30.00 RON
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.