Olioseptil Bronches, capsule uleiuri esentiale, raceala

Olioseptil Bronches, capsule uleiuri esentiale, raceala
Pret: 37.00 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: Olioseptil
Cod produs: -
Descriere:

Supliment alimentar pe bază de uleiuri esentiale de Eucalipt, Camfor, Scortisoara, Mirt, Cimbru-de-cultura, Maghiran si Pin. Contribuie la curățirea şi la buna funcționare a aparatului respirator

 

15 Capsule vegetale, greutate neta 9,0g e.

 

Olioseptil capsule : complexe de uleiuri esențiale optimizațe, « geolocalizate » pentru a înfrunta problemele din sezonul rece, răceală sau sensibilitate la variațiile de temperatură

 

Uleiurile esențiale folosite susțin respirația acționând pentru activarea unor mecanisme fiziologice vizând:


• Eucalipt, Pin susțin sănătatea şi integritatea mucoasei oro-faringiene (iritații)

• Eucalipt, tonusul vocii

• Camfor, funcționarea normală a căilor respiratorii superioare

• Măghiran, Cimbru-de-cultură, fluidificarea secrețiilor bronşice şi eliminarea acestora

• Mirt, Scorțişoara, Cimbru-de-cultură, şi Pin, protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ

 

Complex de uleiuri esențiale naturale, 100% pure, protejate de capsule vegetale L –Vcaps, tehnologie brevetată , care asigură conservarea proprietăților active, maschează gustul şi permite păstrarea intactă a calității uleiurilor, pentru o garanta securitatea administrării. După ingestie, capsula se dizolvă pentru a elibera rapid uleiurile în tractul digestiv și a asigura o biodisponibilitate adecvată a acestora.

 

Uleiurile esențiale sunt volatile şi lipofile, excelenta lor capacitate de de difuziune garantându-le o efecte benefice asupra organismului. Indiferent de calea de administrare, uleiurile esențiale penetrează rapid în piele şi țesuturi, şi ajung astfel acolo unde este nevoie.

 

Uleiurile esențiale din capsulele Olioseptil sunt microemulsionate pe suport de ulei de măsline presat la rece, (prima extracție) sunt perfect caracterizate din punct de vedere botanic şi chemotipic, riguros selecționate pe baze ştiințifice pentru aromatograma lor, şi combinate de manieră complementară pentru a acționa sinergic în vederea obținerii unei eficacități optime.

 

Sfaturi de utilizare:
Câte o capsulă, dimineața, la prânz, și seara, înainte de masă, timp de 5 zile.
Pentru persoanele care prezintă un teren sensibil se recomandă o capsulă /zi, în cure de 15 zile.

 

Precauţii: A se consuma, de preferință, înainte de data expirării indicată pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

 

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra la adăpost de lumină și caldură.

 

Produsul poate fi utilizat numai de adulți și de adolescenți cu vârsta de peste 15 ani. Nu este recomandat femeilor gravide sau care alapteză, fară avizul medicului. Conține un produs pe bază de soia.

 

Ingrediente: emulsifiant: lecitină de soia; capsula vegetală (hipromeloza) complex de uleiuri esențiale Eucalipt /Eucalyptus radiata- frunze, Camfor/Cinnamomum camphora-frunze, Scorțişoară /Cinnamomum zeylanicum-coajă, Mirt/Mytrus communis- părți aeriene, Măghiran plantă cu flori (Origanum majorana), Cimbru-de cultură/Thymus vulgaris-părți aeriene, Pin/Pinus sylvestris- cetina, agent de încărcare: ulei de măsline (presat la rece, prima extracție)

Informații nutriţionale medii pentru 3 capsule
Complex de uleiuri esențiale, incluzând: 150 mg
Eucalipt (Eucalyptus radiata) 30 mg
Camfor (Cinnamomum camphora) 27 mg
Scorțişoară (Cinnamomum zeylanicum) 27 mg
Mirt (Mytrus communis) 24 mg
Măghiran (Origanum majorana) 18 mg
Cimbru-de cultură (Thymus vulgaris) 15 mg
Pin (Pinus sylvestris) 9 mg

 

Notificare SNPMAPS, nr. AA 7571/2014

Deținător notificare si distribuitor: Rovatech-Impex, SRL Brașov, str. Livada Vulturului nr.10, ap. 21, Jud. Brașov, tel/fax: 0268 320110;

Producător: Laboratoires Ineldea, Franța 

 
 
 
 
 


Vital A 90 tablete

Vital A 90 tablete

Pret: 93.90 RON
 
 
Mega Zinc 50 mg 100 tablete
 
Spirulina-Chlorella PLUS

Spirulina-Chlorella PLUS

Pret: 145.50 RON
 
 
Spray Venapro

Spray Venapro

Pret: 130.00 RON
Detalii
 
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.