Olioseptil Inhalation capsule, raceala

Olioseptil Inhalation capsule, raceala
Pret: 37.00 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: Olioseptil
Cod produs: -
Descriere:

Ajută la descongestionarea căilor respiratorii

 

Capsule pentru inhalații cu vapori, asociază efectul benefic al inhalațiilor umede tradiționale, cu efectele descongestionante ale complexului de uleiuri esențiale de Eucalipt, Pin, Cimbru, Mentă

 

Tehnologia Globex asigură o disoluție rapidă a capsulei în contact cu apa caldă (nu conțin alcool)

 

Uzaj extern, a nu se înghiți

 

Tehnologia Globex permite păstrarea intactă a calității uleiurilor și asigură o disoluție rapidă a capsulei în contact cu apa caldă (capsule moi, fară sutură, nu contin alcool)

 

Uleiurile esențiale sunt volatile şi lipofile, excelenta lor capacitate de de difuziune garantându-le efecte benefice asupra organismului.

 

Uleiurile esențiale folosite susțin respirația acționând pentru activarea unor mecanisme fiziologice vizând:

  • sănătatea şi integritatea mucoasei ( Eucalipt)
  • fluidificarea secrețiilor şi eliminarea acestora(Cimbru-de-cultură)
  • protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ (Cimbru-de-cultură şi Pin)

 

Uleiurile esențiale din produsele Olioseptil sunt perfect caracterizate din punct de vedere botanic şi chemotipic, riguros selecționate pe baze ştiințifice pentru aromatograma lor, şi combinate de manieră complementară pentru a acționa sinergic în vederea obținerii unei eficacități optime.

 

Sfaturi de utilizare: Pentru o inhalație, a se pune câte 1-2 capsule într-un vas cu apă caldă (200ml, la aproximativ 60°) sau într-un inhalator, şi a se inhala vaporii timp de aproximativ 15 minute, folosind eventual şi un prosop pentru a acoperi capul. Pe cât posibil, evitați contactul cu aerul rece din mediul exterior imediat după inhalație. La nevoie, a se repeta procedura de 2-3 ori / zi. Dacă simptomele respiratorii persistă mai mult de 5 zile, cereți sfatul unui medic.

 

Precauții: Numai pentu uz extern, a nu se înghiți. Produsul este un dispozitiv medical ce ajută la ameliorarea disconfortului respirator în caz de răceală. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul poate fi utilizat numai de adulți și de adolescenți cu vârsta de peste 15 ani. A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate sau alergie la ingrediente, sau în cazul unui tratament medical pentru nas sau gât, fară avizul medicului. La persoanele care au un teren sensibil, evaporararea ingredientelor poate provoca o uşoară iritație a ochilor, însoțită de lăcrimare. Nu este recomandat femeilor gravide sau care alapteză. A se păstra la adăpost de lumină și caldură. A se utiliza, de preferință, înainte de data expirării indicată pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

 

Ingrediente: emulsifiant: ulei de floarea soarelui Heliantus Anuus/ semințe, capsula gelatină (glicerol, apă), ulei esențial de Eucalipt /Eucalyptus radiata- frunze 4.4%, Mentol 3.6%, ulei esențial de Pin/Pinus sylvestris- cetina 1.7%, ulei esențial de Cimbru-de cultură/Thymus vulgaris-părți aeriene 0.7%, colorant verde : clorofilin CI 75810

 
 
 
 
 


Tribulus Maximus Elite

Tribulus Maximus Elite

Pret: 79.00 RON
 
 
Pro Whey 4kg

Pro Whey 4kg

Pret: 212.00 RON
 
 
100% Beef Protein 1100g
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.