Olioseptil Sinus capsule, complex uleiuri esentiale, raceala

Olioseptil Sinus capsule, complex uleiuri esentiale, raceala
Pret: 37.00 RON
Comanda Comanda
 
Furnizor: Olioseptil
Cod produs: -
Descriere:

Supliment alimentar pe bază de uleiuri esențiale de Rozmarin, Brad-siberian, Niaouli, Camfor, Mentă, Lămâie şi Cuişoare

 

Contribuie la curățirea şi la buna funcționare a căilor respiratorii superioare

 

15 Capsule vegetale, 9,0 g e

 

Olioseptil capsule : complexe de uleiuri esențiale optimizațe, « geolocalizate » pentru a înfrunta problemele din sezonul rece, răceală sau sensibilitate la variațiile de temperatură

 

Complex de 7 uleiuri esențiale : Rozmarin, Brad-siberian, Niaouli, Camfor, Mentă, Lămâie şi Cuişoare contribuie la curățirea şi buna funcționare a căilor respiratorii superioare, are efect vasoconstrictor, adrenergic

• Mentă susține sănătatea nasului şi a gâtului

• Brad-siberian, Cuişoare ajută la fluidificarea mucusului şi a secrețiilor bronşice şi la eliminarea acestora. • Camfor, Niaouli, benefice pentru căile respiratorii superioare,

• Rozmarin, Lămâia protejează celulele împotriva stresului oxidativ.

 

Complex de uleiuri esențiale naturale, 100% pure, protejate de capsule vegetale L –Vcaps, tehnologie brevetată , care asigură conservarea proprietăților active, maschează gustul şi permite păstrarea intactă a calității uleiurilor, pentru o garanta securitatea administrării. După ingestie, capsula se dizolvă pentru a elibera rapid uleiurile în tractul digestiv și a asigura o biodisponibilitate adecvată a acestora.

 

Uleiurile esențiale sunt volatile şi lipofile, excelenta lor capacitate de de difuziune garantându-le o efecte benefice asupra organismului. Indiferent de calea de administrare, uleiurile esențiale penetrează rapid în piele şi țesuturi, şi ajung astfel acolo unde este nevoie.

 

Uleiurile esențiale din capsulele Olioseptil sunt microemulsionate pe suport de ulei de măsline presat la rece, (prima extracție) sunt perfect caracterizate din punct de vedere botanic şi chemotipic, riguros selecționate pe baze ştiințifice pentru aromatograma lor, şi combinate de manieră complementară pentru a acționa sinergic în vederea obținerii unei eficacități optime.

 

Sfaturi de utilizare: Câte o capsulă, dimineața, la prânz, și seara, înainte de masă, timp de 5 zile. Pentru persoanele care prezintă un teren bronşic sensibil se recomandă o capsulă pe/zi, în cure de 15 zile şi reluarea acestora de mai multe ori pe an.
Pentru persoanele care prezintă un teren sensibil se recomandă o capsulă /zi, în cure de 15 zile.

 

Precauții: A se consuma, de preferință, înainte de data expirării indicată pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra la adăpost de lumină și caldură. Produsul poate fi utilizat numai de adulți și de adolescenți cu vârsta de peste 15 ani. Nu este recomandat, femeilor gravide sau care alapteză, fară avizul medicului. Conține un produs pe bază de soia.

 

Ingrediente: emulsifiant: lecitină de soia; capsula (hipromeloza) complex de uleiuri esențiale: Rozmarin /Rosmarinus officinalis -părți aeriene, Brad-siberian/ Abies siberica –cetină, Niaouli/ Melaleuca quinquenervia-frunze, Camfor/ Cinnamomum camphora- Frunze, Mentă / Mentha arvensis-frunze, Lămâie / Citrus Limon- fructe, Cuişoare/ Eugenia caryophyllus-muguri florali, agent de încărcare: ulei de măsline (presat la rece, prima extracție)

 

Informații nutriționale medii pentru 3 capsule 

Complex de uleiuri esențiale, incluzand:

150 mg

Rozmarin (Rosmarinus officinalis)

30 mg

Brad-siberian (Abies siberica)

30 mg

Niaouli (Melaleuca quinquenervia)

24 mg

Camfor (Cinnamomum camphora)

21 mg

Mentă (Mentha arvensis)

15 mg

Lămâie (Citrus Limon)

15 mg

Cuişoare (Eugenia caryophyllus)

15 mg

 

Notificare SNPMAPS, nr. AA 7570 /2014

Deținător notificare si distribuitor: Rovatech-Impex, SRL Brașov, str. Livada Vulturului nr.10, ap. 21, Jud. Brașov, tel/fax: 0268 320110;

Producător: Laboratoires Ineldea, Franța 

 
 
 
 
 


G3300

G3300

Pret: 43.00 RON
 
 
ANTIHIPERTENSIV

ANTIHIPERTENSIV

Pret: 20.00 RON
Detalii
 
 
 
PICATURI OCHI AFOMILL REVIGORANT
 
Protein Forta

Protein Forta

Pret: 20.00 RON
Detalii
 
 
 
Zenthonic, 947 ml.

Zenthonic, 947 ml.

Pret: 233.02 RON
 
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.