Olioseptil Voies Urinaires, capsule uleiuri esentiale, probleme urinare

Olioseptil Voies Urinaires, capsule uleiuri esentiale, probleme urinare
Pret: 37.00 RON
Comanda Comanda
 
Categorie: Confortul urinar
Furnizor: Olioseptil
Cod produs: -
Descriere:

Supliment alimentar pe bază de uleiuri esențiale de Cimbru-de-iarnă, Cajeput, Mărar, Rozmarin, Cuişoare, Ienupăr şi Arbore-de-ceai.

 

Contribuie la funcționarea normală a aparatului urinar

 

Olioseptil capsule : complexe de uleiuri esențiale optimizațe, « geolocalizate » pentru a înfrunta problemele legate de aparatul urinar, răceală sau sensibilitate la factori de mediu diversi.

 

Complex de 7 uleiuri esențiale de Cimbru-de-iarnă, Cajeput, Mărar, Rozmarin, Cuişoare, Ienupăr şi Arbore-de-ceai.

• Mărar şi de Ienupăr, drenarea lichidelor corporale şi funcționarea corespunzătoare a sistemului urinar

• Cuişoare şi Rozamarin contribuie la protejarea împotriva stresului oxidativ

• Cimbru-de-iarnă şi de Malaleuca, eliminarea substanțelor toxice de metabolism.

 

Complex de uleiuri esențiale naturale, 100% pure, protejate de capsule vegetale L Vcaps, tehnologie brevetată , ce asigură conservarea proprietăților active, maschează gustul şi permite păstrarea intactă a calității uleiurilor, pentru o garanta securitatea administrării.

 

După ingestie, capsula se dizolvă pentru a elibera rapid uleiurile în tractul digestiv și a asigura o biodisponibilitate adecvată a acestora. Uleiurile esențiale sunt volatile şi lipofile, excelenta lor capacitate de de difuziune garantându-le efecte benefice asupra organismului. Indiferent de calea de administrare, uleiurile esențiale penetrează rapid în piele şi țesuturi, şi ajung astfel acolo unde este nevoie.

 

Uleiurile esențiale din capsulele Olioseptil sunt microemulsionate în suport de ulei de măsline presat la rece, (prima extracție) sunt perfect caracterizate din punct de vedere botanic şi chemotipic, riguros selecționate pe baze ştiințifice pentru aromatograma lor, şi combinate de manieră complementară pentru a acționa sinergic în vederea obținerii unei eficacități optime.

 

Sfaturi de utilizare: Câte o capsulă, dimineața, la prânz, și seara, înainte de masă, timp de 5 zile.
Pentru persoanele care prezintă un teren sensibil se recomandă o capsulă /zi, în cure de 15 zile.

 

Precauții: A se consuma de preferință înainte de data expirării indicată pe ambalaj. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra la adăpost de lumină și caldură. Produsul poate fi utilizat numai de adulți și de adolescenți cu vârsta de peste 15 ani.

 

Nu este recomandat, femeilor gravide sau care alapteză, fară avizul medicului. Conține un produs pe bază de soia

 

Ingrediente: emulsifiant: lecitină de soia; capsula vegetală (hipromeloza) complex de uleiuri esențiale Cimbru-de-iarnă/ Satureja montana- părți aeriene, Cajeput / Malaleuca cajeputii- ramuri Mărar, Anethum graveolens- fructe, Rozmarin/Rosmarinus officinalis-părți aeriene, Ienupăr/Juniperus communis- ramuri, Cuişoare/Eugenia caryophyllus-muguri florali, Arbore de ceai/Melaleuca alternifolia- frunze , agent de încărcare ; ulei de măsline (presat la rece, prima extracție)

 

Informații nutriționale medii pentru 3 capsule

Complex de uleiuri esențiale, incluzând:

150 mg

Cimbru-de-iarnă (Satureja montana)

30 mg

Cajeput (Malaleuca cajeputii)

27 mg

Mărar (Anethum graveolens)

27 mg

Rozmarin (Rosmarinus officinalis)

24 mg

Ienupăr (Juniperus communis)

18 mg

Cuişoare (Eugenia caryophyllus)

15 mg

Arbore de ceai (Melaleuca alternifolia)

9 mg

 

Notificare SNPMAPS, nr. AA 7553/2014

Deținător notificare si distribuitor: Rovatech-Impex, SRL Brașov, str. Livada Vulturului nr.10, ap. 21, Jud. Brașov, tel/fax: 0268 320110;

Producător: Laboratoires Ineldea, Franța 

 
 
 
 
 


MARIN IMUN COMPLEX

MARIN IMUN COMPLEX

Pret: 55.00 RON
Detalii
 
 
 
L-Carnitine&Chromium

L-Carnitine&Chromium

Pret: 29.00 RON
 
 
5-HTP

5-HTP

Pret: 50.00 RON
Detalii
 
 
 
Mega B Complex 100 tablete
 

Contul meu

Cosul meu: 0 produse.

 
Acest site este detinut, administrat si mentinut de SC Blue Soft SRL, Distribuitor independent al produselor CaliVita® International. Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar Reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site. Ne luam angajamentul sa va anuntam cand un produs nu mai este pe stoc sau o promotie este retrasa.

Pagina de internet www.farmamed.ro si detinatorul acesteia SC BLUE SOFT SRL nu comercializeaza produse ci doar promoveaza produse ale unor distribuitori autorizati, avand rolul doar de a prelua si retransmite catre acesti distribuitori comenzi on line. Drept urmare, farmamed.ro si SC BLUE SOFT SRL nu se fac raspunzatoare de eventuale deficiente aparute in livrarea comenzilor, continutul coletelor, provenienta sau calitatea produselor, acestea revenind in sarcina exclusiva a distribuitorilor autorizati al produselor respective.